Dwie decyzje czy jedna? Stypendium.

Wybrane tematy:
przeliczenie dochodów Skład rodziny od kiedy wliczać członka rodziny pismo z kuratorium o wkładach własnych Stypendia szkolne, zmiana kryterium dochodowego Wzór decyzji Wypłata zasiłku szkolnego
ODPOWIEDZ
ZuzannaH
Praktykant
Zajmuję się: ŚW,FA
Kontakt:

Dwie decyzje czy jedna? Stypendium.

Post autor: ZuzannaH »

Witam, robicie jedna decyzję od września do grudnia i później od stycznia do czerwca, czy jedna? Jeżeli jedną to czy jest w uzasadnieniu mowa o uprzednim przedstawieniu oświadczenia o tym, że nic się nie zmienilo? Bardzo prosze o odpowiedź.
ewcik0291
Stażysta
Zajmuję się: ST
Kontakt:

Re: Dwie decyzje czy jedna? Stypendium.

Post autor: ewcik0291 »

Ja robię 2 decyzję - pierwszą przyznaje stypendium szkolne na cały rok szkolny ale z ograniczeniem co do wypłaty czyli od września do grudnia, a potem drugą zmieniającą za okres od stycznia do czerwca
ZuzannaH
Praktykant
Zajmuję się: ŚW,FA
Kontakt:

Post autor: ZuzannaH »

Czy możesz podeslac wzór takiej decyzji?
don_ka
Praktykant
Zajmuję się: Stypendia szkolne, zezwolenia na alkohol, pożytek publiczny, działalność gospodarcza
Kontakt:

Post autor: don_ka »

Witam, też dopiero zaczęłam zajmować się stypendiami. U mnie wygląda to tak, że jest jedna decyzja wydawana na cały rok szkolny 1.09-30.06, o co chodzi z decyzją zmieniającą, kiedy ja się wydaje i po co, czy klient musi wyrazić na nią zgodę? Widzę, że moja poprzedniczka nic takiego nie robiła.
ODPOWIEDZ