Mam pytanie w poprzednim okresie świadczeniowym dłużnik nie zgłosił się na wywiad, wiec wydałam decyzję o uchylaniu i wysłałam wniosek do Prokuratury. Teraz zgłosił. Czy robię coś z decyzją o uchylaniu się? Uchylam ją? Czy sprawdzam czy płaci 50% i jak tak wtedy uchylam?
czyli nie ma prokuratury ani starostwa a co gdy w decyzji ouchylaniu sie nie jest podany jakiego okresu zasiłkowego dotyczy tylko w pouczeniu jest napisane z czego to wynika
czyli jak w pouczeniu pisze ze dotyczy okresu 14/15 ale w tym głównym zdaniu tj. uznaje pana za dluznika uchylajacego sie od zobow. alimentacyjnch i tu nie ma podanego zadnego okrsu tylko ogólnie to mam ta decyzje wazna tak? i nie trzeba pisac nowyych
Ale teraz co prokuratury i starostwa nie piszemy a czy dajemy jaka notatke ze zgodnie z art. 105 kpa itd?
ja nigdzie nie mam w decyzji o uchylaniu że dotyczy okresu ...
mam jedną pierwotną decyzję o uchylaniu i koniec
są, w sumie jakiś czas temu były dwie szkoły że na okres świadczeniowy dec.o uchylaniu, lub jedna
ja mam jedną decyzje
gasiak ale nie maiłaes w uzasadnieniu ze w zwiazku ztym ze w dniu takim i atkim wezwano go na wywiad i nie przyszedl to zgodbnie z art., takim i takim uznaje sie go za uchylajacego si