Proszę pani, jakie epoki chce pani rozdzielać, jeśli wymiar sprawiedliwości nie został zlustrowany i oczyszczony? W wymiarze sprawiedliwości PRL trwa do dzisiaj. Być może dopiero teraz, obecnej władzy uda się go przewietrzyć. Przynajmniej mam taką nadzieję. Do roku 2015 ludzie z peerelowskich służb mogli robić co im się podobało i przez powyższy wymiar i elity polityczne byli chronieni.
Proszę pani, ja piszę o faktycznej praworządności a pani niezmiennie odwołuje się do stwarzania pozorów tej praworządności. Wmawianie ludziom, że przecież wszystko jest ok bo jest zgodne z prawem, gdy gołym okiem widać, że nie jest ok, to granda w biały dzień. Miejmy jednak nadzieję, że właśnie nadchodzi kres tej epoki, w której różnej maści funkcyjni i pożytecznie idioci walczyli ze sprawiedliwością i terroryzowali obywateli za pomocą pozorów praworządności.
dzibarka gdzieś wyjechała-od 14.08.16 spokój
Re: dzibarka gdzieś wyjechała-od 14.08.16 spokój
przewietrzy go z pewnością PRLowski prokurator....
Rozmawialiśmy już na ten temat. Nie powtarzajmy zatem tego samego.
peerelowski prokurator i reszta kumpli z okrągłostołowej zdrady lechu (no ten już nic nie zrobi)ale jarosław zbawpolskę oraz panna krysia pseudonim profesor - to są zacni wietrzyciele
ale jajeczny he hehe jajeczny wie swoje na swój chłopski rozumek

ale jajeczny he hehe jajeczny wie swoje na swój chłopski rozumek
Oprócz dzibarka gdzieś wyjechała-od 14.08.16 spokój - HYdE PaRK przeczytaj również:
Pytanie do pani dzibar i nie tylko...
sposób na ruletkę
idol Jaroslawa
HGW zachrumkała
Jak uleczyć Polskę i Polaków !
Korsykanie nie dają imigrantom sobą pomiatać. Brawo!
Żydzi stanowili większość kadry kierowniczej w UB
„Żydzi przyjęli zasadę, że korzystne jest wszystko, co szkod
huj z muslinami
Prusaki
Ostatnie dni Europy – epitafium dla Starego Kontynentu
Książka "SB a Lech Wałęsa", legalnie (za darmo).
POLexit, czyli jak wyjść z burdelu?
Rumuni pobili muzułmanina próbującego zakazać im picia
Prymas Czech ocenzurowany w katolickiej prasie!
Lis: Zostałam bez pieniędzy z dwójką dzieci i chorą mamą