dziecko poszukuje rodziny - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 23 wrz 2009, 10:34

dzień dobry. czy jakaś rodzina zastępcza ze śląska jest zainteresowana przyjęciem 12-leteniej dziewczynki do siebie? proszę o kontakt
[email protected]
~iw

Napisano: 25 wrz 2009, 3:47

...a pytałaś tę rodzine z chorzowa? Niedawno poszukiwali dzieciaków, ale nie wiem jak jest teraz. Są ze śląska. Może warto się dowiedzieć. Tu masz link do nich na stronę www.rodzinazastepcza.pl.tl. Tu masz też emaila: [email protected] Może gdyby z interwencji to może byłaby szansa, ale jak będziesz miała postanowienie to muszą przyjąć
~gosia_w

Napisano: 30 wrz 2009, 3:12

nie ma rodzin zastępczych a jeśli są takie życzą sobie maleństwa. U mnie w terenie mnóstwo rodzin zastępczych jest rozwiązywanych bo same rezygnują gdy przerasta ich wszystko. 12-latka duża i za stara dziewczyna. Wątpię że znajdziesz kogoś kto ci zdecyduje się wziąć do rodziny zastępczej.Nie wierzę że ta polecana rodzina o której pisze gosia weźmie dziewczynę tym bardziej gdy może sprawiać problemy wychowawcze a tego każdy się obawia. iw napisz co załatwiłaś i gdzie może podaj jakieś namiary bo sami szukamy rodzin a tych kiepsko
~marys

Napisano: 30 wrz 2009, 10:20

ta rodzina z chorzowa ma już full :(.
Nasz MOPS jest załamany bo na terenie miasta nie ma kandydatów i szukają już kandydatów poza powiatem i także wszystkie odpowiedzi sa negatywne.
nie mam pojęcia co dalej robić. fajne dziecko skazujemy na placówkę. Marysia naprawdę nie sprawia żadnych problemów wychowawczych.
~iw

Napisano: 30 wrz 2009, 18:56

Hejka Rozmawiałam z rodziną z chorzowa i tam jak się okazuje jest wolne miejsce ale trzeba mieć postanowienie to przyjmą. Mamy sprzeczne informacje szkoda
~marys

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x