zapytaj u nich, www.rodzinazastepcza.pl.tl
Ostatnio mieli miejsce wolne ale nie wiem jak jest teraz. Jak będziesz miała postanowienie przyjmą Ci dziecko, ale jak nie to nie wiem. Mają dużo dzieci i zajmują się dziećmi ze skomplikowaną sytuacją rodiznną oraz zdrowotną.
Pytałaś o miejsce w tej rodzinie? Pewnie chcieli zbyć prawda, ale powiedz im że to pilna sprawa na już teraz. Znalazłam meila do nich: [email protected] Napisz co powiedzieli
ja szukam rodziny dla 7-letniej dziewczynki. Może mi się uda. Ja pisałam pod ten adres: [email protected] - to jest inny. Mam go od znajomej z pobliskiego mopsu;) Chyba o tych samych ludzi chodzi, tak mi się wydaje. U mnie mogę załatwić w jeden dzień postanowienie, bo sędzina jest dość przychylna i co mi wiadomo podobno zna rodzine.
\'Vinci\' nie rozumiem stwierdzenia \'sędzina zna rodzinę\'. Ktoś mógłby odebrać to stwierdzenie bardzo różnie. Ja osobiście rozumiem o co chodzi z tym \'zna\', tzn. miała kontakt z rodziną i jest pewna swej decyzji powierzenia dziecka, czy tak dobrze rozumiem. Byłem na stronce i przyznam szczerze iż jestem pod ogromnym wrażeniem tego co ci ludzie robią.
hejka.
Wczoraj pisałem z tymi ludźmi. O ile mi wiadomo mają wolne miejsce ale jeszcze nikt a przynajmniej nic nikt do nich nie pisał z zapytanami o dzieci. Pytałem i taką odpowiedź otrzymałem wiec nie jest możliwe by nie odpowiedzieli gdybyście wy pytali. Po co ta gadka o poszukiwaniach rodziny dla dzieci jeśli ci ludzie nic nie wiedzą. Może źle pisaliście nie pod ten adres co należy a może jakiś żart ktoś sobie robi.
W d..pie mam co szukacie i czego poszukujecie. Jedni piszą i pytają, drudzy nic podobno nie wiedzą, a wiecie co, mam to głęboko gdzieś w tylnej części ciała. Co mogę wam zaproponować, to jedno, szuka was dobry lekarz i wątpię że wam pomoże. Pewnie pisze to i owo mops w zabrzu, bo ten ostatnio słyie z pomysłów o opiece na dziećmi, a w żeczywistości sprzedacie dzeci i szukacie nabywców.