dzień dobry. czy jakaś rodzina zastępcza ze śląska jest zainteresowana przyjęciem 12-leteniej dziewczynki do siebie? proszę o kontakt
[email protected]
dziecko poszukuje rodziny
Re: dziecko poszukuje rodziny
...a pytałaś tę rodzine z chorzowa? Niedawno poszukiwali dzieciaków, ale nie wiem jak jest teraz. Są ze śląska. Może warto się dowiedzieć. Tu masz link do nich na stronę www.rodzinazastepcza.pl.tl. Tu masz też emaila: [email protected] Może gdyby z interwencji to może byłaby szansa, ale jak będziesz miała postanowienie to muszą przyjąć
nie ma rodzin zastępczych a jeśli są takie życzą sobie maleństwa. U mnie w terenie mnóstwo rodzin zastępczych jest rozwiązywanych bo same rezygnują gdy przerasta ich wszystko. 12-latka duża i za stara dziewczyna. Wątpię że znajdziesz kogoś kto ci zdecyduje się wziąć do rodziny zastępczej.Nie wierzę że ta polecana rodzina o której pisze gosia weźmie dziewczynę tym bardziej gdy może sprawiać problemy wychowawcze a tego każdy się obawia. iw napisz co załatwiłaś i gdzie może podaj jakieś namiary bo sami szukamy rodzin a tych kiepsko
ta rodzina z chorzowa ma już full
.
Nasz MOPS jest załamany bo na terenie miasta nie ma kandydatów i szukają już kandydatów poza powiatem i także wszystkie odpowiedzi sa negatywne.
nie mam pojęcia co dalej robić. fajne dziecko skazujemy na placówkę. Marysia naprawdę nie sprawia żadnych problemów wychowawczych.

Nasz MOPS jest załamany bo na terenie miasta nie ma kandydatów i szukają już kandydatów poza powiatem i także wszystkie odpowiedzi sa negatywne.
nie mam pojęcia co dalej robić. fajne dziecko skazujemy na placówkę. Marysia naprawdę nie sprawia żadnych problemów wychowawczych.
Hejka Rozmawiałam z rodziną z chorzowa i tam jak się okazuje jest wolne miejsce ale trzeba mieć postanowienie to przyjmą. Mamy sprzeczne informacje szkoda
Oprócz dziecko poszukuje rodziny - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
renta socjalna..
rodzina zastępcza
dotacja dla niepubliczego Domu Dziecka
L-4 nauczyciela
pomoc pieniężna
Szanowni Państwo
grafik
małoletnia matka
ciągłość urlopu wychowawcy z KN
wywiad środowiskowy
wypowiedzcie się
Domy dla Dzieci w Mrągowie
Ile godzin bezpośrednio z dzieckiem?
gdy nie ma miejsc w pogotowiu opiekuńczym
mieszkanie w innym powiecie
szkolenie 28 września 2009 Elbląg-ochrona danych osobowych w Jednostkach Pomocy Społecznej