rodzina zastępcza
rodzina zastępcza
Witam:) poszukuje rodziny zastępczej dla dla 13 letniego chłopca , najchętniej z okolicy wojew. opolskie, śląskie lub dolnośląśkie:)
Re: rodzina zastępcza
zapytaj u nich, www.rodzinazastepcza.pl.tl
Ostatnio mieli miejsce wolne ale nie wiem jak jest teraz. Jak będziesz miała postanowienie przyjmą Ci dziecko, ale jak nie to nie wiem. Mają dużo dzieci i zajmują się dziećmi ze skomplikowaną sytuacją rodiznną oraz zdrowotną.
Ostatnio mieli miejsce wolne ale nie wiem jak jest teraz. Jak będziesz miała postanowienie przyjmą Ci dziecko, ale jak nie to nie wiem. Mają dużo dzieci i zajmują się dziećmi ze skomplikowaną sytuacją rodiznną oraz zdrowotną.
Pytałaś o miejsce w tej rodzinie? Pewnie chcieli zbyć prawda, ale powiedz im że to pilna sprawa na już teraz. Znalazłam meila do nich: [email protected] Napisz co powiedzieli
wysłałam dziś maila przez koleżankę z pracy, zobaczę co napiszę.
ja szukam rodziny dla 7-letniej dziewczynki. Może mi się uda. Ja pisałam pod ten adres: [email protected] - to jest inny. Mam go od znajomej z pobliskiego mopsu;) Chyba o tych samych ludzi chodzi, tak mi się wydaje. U mnie mogę załatwić w jeden dzień postanowienie, bo sędzina jest dość przychylna i co mi wiadomo podobno zna rodzine.
\'Vinci\' nie rozumiem stwierdzenia \'sędzina zna rodzinę\'. Ktoś mógłby odebrać to stwierdzenie bardzo różnie. Ja osobiście rozumiem o co chodzi z tym \'zna\', tzn. miała kontakt z rodziną i jest pewna swej decyzji powierzenia dziecka, czy tak dobrze rozumiem. Byłem na stronce i przyznam szczerze iż jestem pod ogromnym wrażeniem tego co ci ludzie robią.
hejka.
Wczoraj pisałem z tymi ludźmi. O ile mi wiadomo mają wolne miejsce ale jeszcze nikt a przynajmniej nic nikt do nich nie pisał z zapytanami o dzieci. Pytałem i taką odpowiedź otrzymałem wiec nie jest możliwe by nie odpowiedzieli gdybyście wy pytali. Po co ta gadka o poszukiwaniach rodziny dla dzieci jeśli ci ludzie nic nie wiedzą. Może źle pisaliście nie pod ten adres co należy a może jakiś żart ktoś sobie robi.
Wczoraj pisałem z tymi ludźmi. O ile mi wiadomo mają wolne miejsce ale jeszcze nikt a przynajmniej nic nikt do nich nie pisał z zapytanami o dzieci. Pytałem i taką odpowiedź otrzymałem wiec nie jest możliwe by nie odpowiedzieli gdybyście wy pytali. Po co ta gadka o poszukiwaniach rodziny dla dzieci jeśli ci ludzie nic nie wiedzą. Może źle pisaliście nie pod ten adres co należy a może jakiś żart ktoś sobie robi.
W d..pie mam co szukacie i czego poszukujecie. Jedni piszą i pytają, drudzy nic podobno nie wiedzą, a wiecie co, mam to głęboko gdzieś w tylnej części ciała. Co mogę wam zaproponować, to jedno, szuka was dobry lekarz i wątpię że wam pomoże. Pewnie pisze to i owo mops w zabrzu, bo ten ostatnio słyie z pomysłów o opiece na dziećmi, a w żeczywistości sprzedacie dzeci i szukacie nabywców.
Oprócz rodzina zastępcza - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
dodatkowy urlop dla pracowników socjalnych
fundusz europejskie
godziny nocne
opiekun usamodzielnienia
8 - godzinny grafik
indywidualny plan pracy
wakacyjna wymiana...
renta socjalna..
dotacja dla niepubliczego Domu Dziecka
L-4 nauczyciela
pomoc pieniężna
Szanowni Państwo