dzień prac.socjalnego
Re: dzień prac.socjalnego
A ja jutro mam imieniny męża i zawsze w ten dzień świętuje.
Jutro jest dzień włodarzy miejskich i kierowników a nie socjalnych. To kierownicy otrzymują tego dnia najwięcej. To im ściskają ręce i to oni otrzymują konkretne pieniądze.
Socjalny często tylko dostaje ciacho a w nie jednym mopsie po jego zjedzeniu musi dalej bakać w teren.
Kierownik natomiast idzie pić.
Ja zawsze starałem sie na ten dzień wciąć wolne. Ta sztucznie wygenerowana atmosfera była żałosna.
Socjalny często tylko dostaje ciacho a w nie jednym mopsie po jego zjedzeniu musi dalej bakać w teren.
Kierownik natomiast idzie pić.
Ja zawsze starałem sie na ten dzień wciąć wolne. Ta sztucznie wygenerowana atmosfera była żałosna.
U mnie kierownik nie dał nic i z rozbrajajacym uśmiechem wyznał, że nie może bo wójt nie pozwolił.
Prawda wygląda tak, że nic nie robi a nagrody byłyby dla pracowników socjalnych za \"zrealizowane kontrakty\".
Jak kierownik się nie nachapie to nikomu nie da.
Skur...
Prawda wygląda tak, że nic nie robi a nagrody byłyby dla pracowników socjalnych za \"zrealizowane kontrakty\".
Jak kierownik się nie nachapie to nikomu nie da.
Skur...
Jak nic potrzebna nowa ustawa. Z tego co wiem to MPiPS oraz marszałek przyznają nagrody na wybitne osiagnięcia w pracy, tak jest tez w gminie. Za działalność wykraczajacą poza zwykły schemat. I tak powinno być, bo czasy- wszystkim nagrody za to że są na liscie zakładu, dawno minęły. Tylko czy pr. socjalni to zauważyli.
Zrealizowane zostały skutecznie kontrakty socjalne, na które przyszły pieniądze z UW jako motywacja dla pracowników socjalnych, którzy je prowadzili. Pieniędzmi dysponuje kierownik. Poszły na utrzymanie ośrodka.
Chyba nie wiesz czym jest pozytywnie zakończony kontrakt i ile pracy wymaga skoro piszesz takie bzdety.
Chyba nie wiesz czym jest pozytywnie zakończony kontrakt i ile pracy wymaga skoro piszesz takie bzdety.
Zrealizowane zostały skutecznie kontrakty socjalne, na które przyszły pieniądze z UW jako motywacja dla pracowników socjalnych, którzy je prowadzili. Pieniędzmi dysponuje kierownik. Poszły na utrzymanie ośrodka.
Trochę jak pracownik socjalny 
Guardian Angel - Anioł stróż
https://www.youtube.com/watch?v=Mlz6VKOfjeY

Guardian Angel - Anioł stróż
https://www.youtube.com/watch?v=Mlz6VKOfjeY
21 listopada br. o godzinie 11.00 w Sali Ludwikowskiej w Polonia Pałace Hotel w Warszawie (wejście od. Al. Jerozolimskich 45) zostaną wręczone nagrody Ministra Pracy i Polityki Społecznej za wybitne, nowatorskie rozwiązania w zakresie pomocy społecznej w roku 2013.
Oprócz dzień prac.socjalnego - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
decyzja potwierdzenie prawa do świadcz. zdrowotnych
odwołanie
czy odliczać składkę KRUS
odliczenie składki KRUS
data wydania decyzji
badania dla kierowcow na samochod sluzbowy
specjalizacja II stopień
WYWIAD SRODOWISKOWY
dożywianie od stycznia 2014
czy wynagrodzenie za warsztaty terapii zajęciowej wliczamy do dochodu ? pilne
od kidy przynać zasiek stały
Ogólnopolska Pikieta 30.11.2013