specjalizacja II stopień
specjalizacja II stopień
j.w czy nam to się przyda . czy jest sens się specjalizować w obliczu nowych zmian ...rewolucji nadchodzącej .
Re: specjalizacja II stopień
ukończyłam specjalizację rok temu, warto!!! choćby dla samej siebie.
Od prac. socj wymaga się aktualnie wykształcenia wyższego kierunkowego, studium nie już honorowane, był czas na ukończenie studiów kierunkowych do grudnia 2013 roku, to było dla właśnie dla tych osób. Kto z tego nie skorzystał może mieć problem. Nie wystarczy już sama specjalizacja /kurs/. Poczytajcie dokładnie ustawę.
A ale niestety są jeszcze osoby, które nie posiadają wymaganej kwalifikacji i pracują na stanowisku prac socjalnego, ale oto niech się martwi kierownik to jego będą rozliczać.
A ale niestety są jeszcze osoby, które nie posiadają wymaganej kwalifikacji i pracują na stanowisku prac socjalnego, ale oto niech się martwi kierownik to jego będą rozliczać.
widać lubisz siać zamęt....jak studium nie już honorowane ???? i w którym miejscu pisze, że do grudnia 2013 trzeba było ukończyć studia ??? no chyba, że ja rzeczywiscie nie wiem o czymś - w tak razie b. proszę o podanie podstawy prawnej i sobie zobaczę - bo jakoś w ustawie to tego nie ma.
zdawałam egzamin z II stopnia przed Szmagalskim i po wręczeniu dyplomów powiedział , że wszyscy prawnicy będą museli mieć skończoną specjalizację II stopnia
w nowej komisji egzaminacyjnej profesora Szmagalskiego już nie ma - patrz skład komisji na stronie mpips.
a jakie będą losy obecnej specjalizacji i tej nowej której program ma powstać to tego chyba sami twórcy zmian nie wiedzą
a jakie będą losy obecnej specjalizacji i tej nowej której program ma powstać to tego chyba sami twórcy zmian nie wiedzą
A ja dalej czekam, kiedy Magda mi wyjaśni swoje madrości
Oprócz specjalizacja II stopień - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
marnotrawienie środków - zmiana świadczeniobiorcy
Nienależnie pobrany stały - pomocy
decyzja potwierdzenie prawa do świadcz. zdrowotnych
odwołanie
czy odliczać składkę KRUS
odliczenie składki KRUS
data wydania decyzji
badania dla kierowcow na samochod sluzbowy
WYWIAD SRODOWISKOWY
dzień prac.socjalnego
dożywianie od stycznia 2014
czy wynagrodzenie za warsztaty terapii zajęciowej wliczamy do dochodu ? pilne