Dzień Pracownika Scojalnego - Ośrodki Wsparcia

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 17 paź 2014, 12:51

Heyka Wszystkim,

wielkimi krokami zbliża się Dzień Pracownika Socjalnego jak go obchodzicie w ŚDS? Macie jakieś pomysły ? Scenariusze! Pomóżcie! U mnie w ośrodku będzie się to działo po raz pierwszy z racji tego, że jestem pracownikiem socjalnym, instruktorzy terapii wymyślili, że to ja powinnam zorganizować... RATUJCIE !
mika-89

Napisano: 22 paź 2014, 9:29

Witam,

Ja jestem terapeutą zajęciowym w Domu Pomocy Społecznej (osoby starsze) i razem z pracownikiem socjalnym przygotowujemy tą uroczystość. A że nasz pracownik socjalny jakoś się do tego specjalnie nie garnie, większość pracy spływa na mnie. Porozmawiaj ze swoimi terapeutami, żeby Ci pomogli.... My mieliśmy w tamtym roku świetny koncert życzeń. Przygotowaliśmy chórek czterech Pań, które najpierw czytały śmieszny wierszyk o każdym z naszych pracowników a później w dedykacji dla tej osoby śpiewały piosenkę. Tzn. np dla opiekunek była jedna piosenka ale każda z osobna była wymieniona w wierszyku. Powiem szczerze, że wyszło super!!! :)
anna_m

Napisano: 22 paź 2014, 9:32

A teraz znowu jestem na etapie poszukiwań nowej inspiracji... I głowa pusta... :/
anna_m

Napisano: 04 lis 2014, 13:30

mika-89 pisze:Heyka Wszystkim,

wielkimi krokami zbliża się Dzień Pracownika Socjalnego jak go obchodzicie w ŚDS? Macie jakieś pomysły ? Scenariusze! Pomóżcie! U mnie w ośrodku będzie się to działo po raz pierwszy z racji tego, że jestem pracownikiem socjalnym, instruktorzy terapii wymyślili, że to ja powinnam zorganizować... RATUJCIE !
Pomogłam????
anna_m
Praktykant
Od: 22 paź 2014, 10:47
Zajmuję się:

Napisano: 04 lis 2014, 13:32

??
anna_m
Praktykant
Od: 22 paź 2014, 10:47
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]