Dzień Pracownika Socjalnego - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 17 lis 2009, 12:13

...teoretycznie Dzien Pracownika Socjalnego ale w rzeczywistosci dzien jak kazdy inny :) chociaz moze ktos z Panstwa, pracujacy w DPS na stanowisku pracownika socjalnego otrzymuje jakies dodatkowe wynagrodzenie? ...nagroda, kawa i ciasto, zabawa?...z ciekawosci bo tu gdzie ja pracuje jest szkolenie przy kawie ;)
~P i S

Napisano: 17 lis 2009, 12:24

Jak jesteś młoda to uciekaj i zmień pracę bo się niczego nie doczekasz ani nie dorobisz .
Pomoc społeczna to najgorsza robota syf i nic więcej . Małe zarobki, ludzie wredni, i jak jest jakiś nie rozwiązany problem to kto jest winny ? zawsze ale to zawsze pracownik socjalny.
Dobrze Ci radzę.UCIEKAJ.
~Sławka

Napisano: 21 lis 2009, 18:40

wiem , że sa domy pomocy społecznej gdzie się obchodzi takie świeto.
~Anka

Napisano: 21 lis 2009, 20:06

Przecież to wolna sobota i pierwszy pogodny dzień od dłuższego czasu. Każdy ma robotę koło domu i na działce.
Ja z rodziną świętuję w domu, przy piwku. Jest kawa i ciasto a dzieci wyciągnęły gitarę.
wszystkim tego samego życzę.
~Jan

Napisano: 22 lis 2009, 21:36

Jan, puknij sie w czułko, kto tutaj mówi o sobocie, jest ( był) piatek ,jest poniedziałek ???!!!
~Kolo

Napisano: 22 lis 2009, 22:25

Drogi Kole.
Dziś, przy niedzieli, kiedy to dżdżystym rankiem, w Spodku, piegże i gżegżółki nażarłszy się na czczo miąższu wprost rzygały na popisujących się ortografią, pisanie o czółku jak o czułku – bo są i czułki i jest też czułek, jest grzechem a co najmniej niechlujstwem.
Pracownicy socjalni wszystkich domów: uczcie się pisać!

~Jan

Napisano: 22 lis 2009, 22:27

To miał być żarcik.
jeśli kogoś obraziłem, to przepraszam.
~Jan

Napisano: 23 lis 2009, 22:00

Hmm.Rok w rok mamy z tej okazji imprezę firmową,czasami z noclegiem.Oczywiście dotyczy to wszystkich pracowników.

\"Sławka\" nie wiem w jakim DPS pracujesz/pracowałaś ale u mnie jest super atmosfera,niezłe płace (jak na nasze warunki)Ja co prawda jestem szofer:) ale bardzo lubie chodzić do pracy.

P/S co do dorobienia to zależy co masz na myśli:)
~Jakub

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x