DZISIAJ MAM DOŁA - ZAROBKI
DZISIAJ MAM DOŁA - ZAROBKI
Temat już zaczęliśmy ale należy mu się osobne miejsce. Ludzie, wpisujcie ile zarabiacie i co robicie, podnieście trochę na duchu.......
SR, ZDO, FA, Bip, strona internetowa, KDR, poczta, chwila moment - Niebieska Karta. Gmina dosyć spora.
11 lat staż.
Pensja 1700 brutto + dodatek stażowy, netto wychodzi jakieś 1330 z groszami.
Liczę na podniesienie minimalnej, bo na podwyżkę nie ma co liczyć...
SR, ZDO, FA, Bip, strona internetowa, KDR, poczta, chwila moment - Niebieska Karta. Gmina dosyć spora.
11 lat staż.
Pensja 1700 brutto + dodatek stażowy, netto wychodzi jakieś 1330 z groszami.
Liczę na podniesienie minimalnej, bo na podwyżkę nie ma co liczyć...
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: DZISIAJ MAM DOŁA - ZAROBKI
Pomost, decyzje na zasiłki, sprawozdania, KDR, kadry, sekretariat, ZI i GR (cała dokumentacja i sprawozdania), CAS, SEPI, strona internetowa, 1800 zł netto
nie mów ze jeszcze nanosisz decyzje do pomostu ,a co robą pracownicy socjalni/ tylko teren /
oblsługa terenu od wywiadu począwszy, POMOST, CAS, decyzje, przemoc, archiwum, prace społecznie użyteczne, kadry, karta dużej rodziny - 1550 netto 

trzeba wysłać linki na to forum, naszemu ministrowi, który wymyśla kolejne dla nas zadania, niech zobaczy za jakie pieniądze pracujemy jakie mamy zakresy obowiązków 

Zasiłki rodzinne, CAS - sprawozdania, zaświadczenia, minibank, KDR, poczta, zastępstwa w czasie urlopów współpracowników, nigdy więcej premii, płaca 1730 zasadnicza brutto. I nie ma widoków na podwyżki.
- Zjem Ci Chleb
- Podinspektor
- Zajmuję się: PS/FA/AOON/OW/ŚW
- Kontakt:
śp, zasiłki rodzinne , zdo , szo, fundusz + postępowanie, pomost, sprawozdania , sepi, kdr, ZI- sekretarz, współpraca z wszystkimi którzy chcą - 1495 netto (4 osobowa rodzina, 2 kredyty)
ps. dorabiam jako kelner w weekendy...
ps. dorabiam jako kelner w weekendy...
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
całe rodzinne, fundusz, postepowanie wobec dłużników, egzekucja i kdr 
zarobki lepiej nie mówić wczoraj wypłata dziś już ledwo co zostało po opłaceniu rachunków

zarobki lepiej nie mówić wczoraj wypłata dziś już ledwo co zostało po opłaceniu rachunków

ja tez po wypłacie i nie uwierzycie dostałam dodatek aż mnie na kolana powaliło... chcecie wiedzieć ile??? - całe osiem złotych za jedną rodzinę.. nic tylko na siłę ciągnąć rodziny żeby się tym zainteresowali bo dodatku co nie miara a stresu zero...

-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ja mam mieć zlecenie na to;)brymm pisze:ja tez po wypłacie i nie uwierzycie dostałam dodatek aż mnie na kolana powaliło... chcecie wiedzieć ile??? - całe osiem złotych za jedną rodzinę.. nic tylko na siłę ciągnąć rodziny żeby się tym zainteresowali bo dodatku co nie miara a stresu zero...![]()
![]()
Oprócz DZISIAJ MAM DOŁA - ZAROBKI - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
Kiedy wysyłać wnioski
wniosek kdr
DO ELMERA
gdzie rejestrować karty
KDR już w OPS
poplątana sytuacja
Problem z wysłaniem wniosku
ile kart
jak z tą kartą jest?
Upoważnienie do przyznawania Karty Dużej rodziny