Edycja wniosku o statusie ROZPATRZONY - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 09 lut 2016, 12:11

Nie mam pojęcia jak to się stało, ale wprowadzając wniosek i próbując zamówić Karty system mi je przyznał. Więc w tym momencie mam status wniosku: rozpatrzony i nic nie mogę z nim zrobić. Nie wie ktoś, co zrobić, żeby go edytować ?
Najlepsze jest jeszcze to, że jak wprowadzałam wniosek, to system automatycznie przy imieniu i nazwisku pisał mi wielkie litery, a teraz członków rodziny mam z małych liter. DRAMAT !!
Basza

Napisano: 09 lut 2016, 13:31

Basza pisze:Nie mam pojęcia jak to się stało, ale wprowadzając wniosek i próbując zamówić Karty system mi je przyznał. Więc w tym momencie mam status wniosku: rozpatrzony i nic nie mogę z nim zrobić. Nie wie ktoś, co zrobić, żeby go edytować ?
Najlepsze jest jeszcze to, że jak wprowadzałam wniosek, to system automatycznie przy imieniu i nazwisku pisał mi wielkie litery, a teraz członków rodziny mam z małych liter. DRAMAT !!

Nie martw sie ja mam to samo. Wprowadzałem wniosek i mi wymuszał duże litery a potem patrze przy przyznawaniu wszyscy są z małej :/
Chris

Napisano: 09 lut 2016, 13:36

a to nie sprawdzaliście danych na karcie przed przyznaniem? po przyznaniu kart a jeszcze przed wysłaniem zamówienia do PWPW da się to jeszcze zrobić...
Johny
Stażysta
Od: 12 mar 2015, 16:21
Zajmuję się: ŚW, ŚR, KDR

Napisano: 09 lut 2016, 13:40

Ale ja jeszcze nawet nie zdążyłam zamówienia wysłać na karty do PWPW. Zatwierdziłam wniosek, wchodzę w szczegóły żeby sprawdzić czy nie ma błędów, a tu imiona i nazwiska z małych, status wniosku: rozpatrzony, status kart: przyznane.

CUD!
Basza

Napisano: 09 lut 2016, 13:49

to teraz wejdź w "zarządzanie kartami" wyszukaj "przyznane" i przy każdym nazwisku/przyznanej karcie z prawej strony masz możliwość edycji danych...
Johny
Stażysta
Od: 12 mar 2015, 16:21
Zajmuję się: ŚW, ŚR, KDR

Napisano: 10 lut 2016, 8:23

Witam! Mam ten sam problem. I dziękuję za podpowiedź bo literki pierwszych imion są już poprawione ale nie mogę poprawić liter z drugiego imienia... ? Może ktoś doradzi ??? Dziękuję:)
Alina:)

Napisano: 10 lut 2016, 9:36

Nikt nie wie ???
Alina:)

Napisano: 10 lut 2016, 10:51

Johny, dziękuję Ci bardzo ;)
Basza

Napisano: 10 lut 2016, 14:29

Droga Alinko!
Mam ten sam problem ale nie wiem jak to się stało, więc nie jestem w stanie Ci pomóc!
Jak będziesz coś wiedzieć daj znać - JUREK :lol: :lol: :lol:
Jureczek

Napisano: 11 lut 2016, 9:20

Napisałam w sprawie liter do Help Desk. Odpisali:

Temat: Różna wielkość liter

Opis rozwiązania:

Zgłoszenie zostało rozwiązane na środowisku testowym.

Przed wydrukiem Kart poprawiaja automatycznie wielkość liter, także chyba nie ma się czym martwić. Mam nadzieje ;)
Basza

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x