Koszty za wydaną decyzję - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 08 lut 2016, 14:58

Witam
od kiedy za decyzję odmowną mamy z dotacji 2,68 zł i z czego to wynika - z jakiego art.
OPSSSSSSSS

Napisano: 09 lut 2016, 8:52

Nikt nie wydawał decyzji odmownej lub stwierdzającej utratę prawa
OPSSSSSSSSS

Napisano: 09 lut 2016, 11:12

ja miałam 1 decyzję odmowną i program w tabeli 1 informacje rzeczowo-finansowe pkt. 1.1.1 policzył przysługujące koszty 13,40 zł czy każda decyzja odmowna będzie tak policzona ?
ALICJA...........

Napisano: 09 lut 2016, 11:20

Czy za tą decyzję taką kwotę odprowadziłaś do budżetu państwa, bo u mnie jest taka sytuacja że mi liczy 2,68 za decyzję a ta kwota nie była odprowadzona
OPSSSSSSS

Napisano: 09 lut 2016, 13:07

dzwoniłam do Urzędu Wojewódzkiego i Pani potwierdziła że za wniosek o KDR na który była wydana decyzja odmowna przysługujące koszty wynoszą 13,40 zł i program liczy dobrze
ALICJA...........

Napisano: 09 lut 2016, 14:45

Mnie też to zastanawia. Ja miałam dwie decyzje o utracie uprawnień dla dwóch osób z różnych rodzin. Z tych wyjaśnień do sprawozdania wynika, że do swojej dotacji powinnam doliczyć 2 x 2,68 zł. Z czego to wynika - nie wiem:). Czy ktoś to kuma??
Aga~~~~

Napisano: 09 lut 2016, 14:55

przewertowałam ustawę i nie znalazłam art. że należy się 2,68 zł za unieważnioną kartę
nie doliczyłam tego również do kosztów obsługi, a w sprawozdaniu doliczył mi tę kwotę.
Znalazłam tylko w objaśnieniach do sprawozdania że taka kwota się należy.
mańka

Napisano: 09 lut 2016, 15:24

W takim razie ja źle wyliczyłam dotację na koniec roku i za mało dostałam wypłaty:). Tu trzeba być nie tylko dobrym matematykiem ale już nawet wróżką.
Aga~~

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x