Ekwiwalent za odziezy dla pracownika socjalnego - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]

Napisano: 12 gru 2014, 17:44

To straszne co tutaj piszecie - co OPS inna polityka. To powinno zostać ujednolicone dla wszystkich identycznie i sprawiedliwie!
Rodrick_86
Stażysta
Od: 05 cze 2014, 17:00
Zajmuję się:

Napisano: 12 gru 2014, 18:40

Też tak uważam. bo teraz na samowolkę mi pachnie a przecież realizujemy ustawę ogólnopolską a nie gminną ;)
opsa

Napisano: 12 gru 2014, 20:04

Tak, tak ,walczcie o odzież albo o jej pranie i pokazujcie całemu światu jaka wasza robota jest brudna, musicie sprzątac , myć itd. - bo tak niektórzy p. socjalnych postrzegają.
Czy nie możecie powalczyć o to ,by te 300 czy 500 zł rocznie właczyć w pensje i dbać o to by was postrzegano godnie i z szacunkiem?
U nas nigdy nie było żadnych ekwiwalentów ale też nie możemy narzekać na płace a przede wszystkim na to że nasza odzież ulega intensywnemu zabrudzeniu bądz zniszczeniu.
orlik

Napisano: 12 gru 2014, 21:48

orlik pisze:Tak, tak ,walczcie o odzież albo o jej pranie i pokazujcie całemu światu jaka wasza robota jest brudna, musicie sprzątac , myć itd. - bo tak niektórzy p. socjalnych postrzegają.
Czy nie możecie powalczyć o to ,by te 300 czy 500 zł rocznie właczyć w pensje i dbać o to by was postrzegano godnie i z szacunkiem?
U nas nigdy nie było żadnych ekwiwalentów ale też nie możemy narzekać na płace a przede wszystkim na to że nasza odzież ulega intensywnemu zabrudzeniu bądz zniszczeniu.
A to gdzie taka praca? ;)
Rodrick_86
Stażysta
Od: 05 cze 2014, 17:00
Zajmuję się:

Napisano: 13 gru 2014, 11:43

Przysługuje tym prac. socj. co noszą marchew sery kapustę puszki ketchupy i jogurty.Wtedy owszem przepis kodeksu pracy ma zastosowanie
ewer

Napisano: 24 lis 2015, 15:46

Kochani pracownicy socjalni podpowiedzcie jak z tą odzieżą, można ją wypłacać czy nie? bo już sama się zastanawiam do tej pory wypłacałam bo pracownicy wydawali żywność i owoce teraz też wydają tylko niezgodnie.
ewuś 1

Napisano: 24 lis 2015, 20:49

to symboliczne , śmieszne pieniądze :roll:
łos

Napisano: 25 lis 2015, 9:32

Ktoś mógłby się wypowiedzieć na ten temat, proszę :(
ewuś 1

Napisano: 19 lut 2018, 14:18

U mnie jest ekwiwalent, z tym że akurat spodnie mam swoje. Kupiłem je na stronie https://www.kruko.pl/pol_m_Ubrania-robo ... e-387.html i jestem zadowolony, bo są wygodne i łatwo się je pierze.
hernandez
Praktykant
Od: 19 lut 2018, 14:10
Zajmuję się: nie dotyczy

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x