Elektroniczny system obiegu dokumentów - Oprogramowanie

Strona 3 z 5    [ Posty: 48 ]

Napisano: 29 lut 2008, 12:04

Czytając poprzednie wypowiedzi nasuwa mi sie kilka uwag:
1. od 1 maja 2008 nalezy umozliwic złozenie wniosku elektronicznego ( do tego potrzebna jest skrzynka podawcza)
2. wybierając oferte eetronicznej skrzynki podawczej nalezy sprawdzić czy ma ona formularze wniosków przydatne do pracy w naszej jednostce.
3.Elektroniczny obieg dokumentów wiele firm oferuje takie oprogramowanie- kazdy zachwala ze jego jest najlepszy. Proponuję abyscie zwrócili uwagę na mozliwość integracji z Waszym oprogramowaniem( np,E-dok Sygnity integracja z SR i od marca z OU-POMOST - spawdzałem statnio zSR działa to dość dobrze)

i ostatnia uwaga
Elektroniczna skrzynka podawcza to nie jest elektroniczny obeg dokumentów
~Robert

Napisano: 29 lut 2008, 12:21

a jaką firme proponujecie na elektroniczną skrzynke podawcza
~yoyo

Napisano: 29 lut 2008, 12:28

potwierdzam - nasz Pomost w wersji dostępnej od 7 marca na naszej stronie www.public.sygnity.pl będzie przygotowany do współpracy z eDok.
~SYGNITY

Napisano: 29 lut 2008, 12:40

odnośnie skrzynki podawczej to narazie dwie firmy:
Inizeto Szczecin
Sygnity
o tych narazie wiem ze mają odp formularze
ale moze ą jakieś inne oferty?
~Robert

Napisano: 05 mar 2008, 14:54

A czy muszę posiadać w OPS-ie elektroniczny obieg dokumentów?

Jest to całkiem spory wydatek, wolałbym go uniknąć
~Dawid

Napisano: 05 mar 2008, 17:11

Dawid. OPSy nie musza mieć systemu elektronicznego obiegu dokumentów. Zobowiązani jesteśmy jedynie do udostepnienia wniosków elektronicznych na stronie internetowej. Jedną z firm które nam to umożliwią to właśnie Sygnity. Dostaniesz odpowiednie formularze oraz kod i hasło dostępowe żeby sprawdzic czy jakiś wnisek przypadkiem nie wpłynął od klienta. I to wszystko :)
~Natalia

Napisano: 10 mar 2008, 12:58

ja czekam na epuap i ze 2 elekroniczne podpisy kupimy i bedzie miodzio
~yoyo

Napisano: 10 mar 2008, 13:23

Nie bardzo wierze w epuap -nie iadomo czy bedą tam udostępnioe wnioski które są potrzebne do naszych zadan
~Robert

Napisano: 10 mar 2008, 14:13

sobie sam wygenerujesz wzór wniosku jaki urzywacie w osrodku a za free to chyba warto
~yoyo

Napisano: 13 mar 2008, 11:18

nie jest to spory wydatek jak piszesz, a elektroniczny obieg dok. znacznie usprawnia pracę i koszty zakupu po pewnym czasie zwracają się ze względu na ograniczenie kosztów związanych z ciągłym drukowaniem, polecam: wejdź na www.edisoft.pl lub www.irydium.pl, ściągnij sobie testową 30-dniową wersję programu i sprawdź na własnej ,,skórze\"
~MONIKA

Strona 3 z 5    [ Posty: 48 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x