ELMER i INNI !!!!!!!!!!!!!! PLIS

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
olka271

Re: ELMER i INNI !!!!!!!!!!!!!! PLIS

Post autor: olka271 »

mkaaaa pisze:Jak dla mnie jest szansa-jeżeli pracodawca potwierdzi, że urlop macierzyński
a jak ktoś jest na urlopie macierzyńskim to my płacimy dodatek do wychowawczego?
POSTEK pisze:To ja jestem załamana A może choć ten listopad podarować Prosze wymyślcie coś
babka wróciła na cały etat?
POSTEK

Post autor: POSTEK »

Nie mam nic na temat calego etatu Napisała tylko że jej praca nie koliduje z opieką nad dzieckiem Boje się że będę musiala oddawać te 2 miesiące Dzieki olka że sie odzywasz Ona nie na macierzyński Teraz jest na chorobowym w ciąży
mkaaaa
Praktykant
Zajmuję się: ŚR, DM, DE, w zastępstwie 500+
Kontakt:

Post autor: mkaaaa »

Przepraszam pomyliłam się-chodziło mi o urlop wychowawczy-gdyby pracodawca potwierdził, że urlop ten nadal trwa, to zostawiłabym i już.
Tayfel
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Tayfel »

Możesz zrobić kobiecie nienależnie pobrane, żądanie zwrotu a później zgodnie z art. 30 ust 9 ustawy o świadczeniach rodzinnych umorzyć ze względu na szczególne okoliczności dotyczące rodziny. Ja tak robię jak człowiek biedny i ma trudną sytuację. Najpierw decyzja o nienależnie później niech złoży wniosek o umorzenie i niech ma.
ODPOWIEDZ