Elmer i inni pomocni -podpowiedzcie !!! - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 29 wrz 2015, 12:15

dłuznik wpłacił na konto gops kwote 500 zł tytułem decyzji zadajacej zwrotu wydanej w 2011r., u nas ma tylko zaleglosci, biezace FA wyplacane sa w innej gminie. Dzwonila do komornika co z tym zrobic jak to rozliczyć, oni nie wiedza, po dlugiej rozmowie Pani ksiegowa u komornika powiedziala ze naze poprzegnie zadluzenie z FA jest wygaszone, jak odamm im to 500zł to oni przekaza do tego innego MOPS gdzie obecnie jest biezaco wyplacany FA
co powinnam zrobic ???????????????
+ewa

Napisano: 29 wrz 2015, 12:20

przyjąć, zaliczyć na odsetki i jak najszybciej robić wniosek do komornika o egzekucję
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 29 wrz 2015, 12:29

Elmer a dasz wzor tego wniosku ??
normalnie mam kryzys, plakac mi sie chce, sama jestem na SR i FA w sumie od samego poczatku, ale tak źle to jeszcze nie było :(
zupelnie nie wiem jak sie zaprac za nowy FA, powinnam juz robic decyzje,ciagle ludziska i do tego jeszcze nie wiem jak sie zabrac za ten Fa, boje sie zeby nie zrobic jakiegos babola :( obdzwonilam znajome osrodki ( chyba z 10 i nikt nie robi FA) u komornika to juz nie na ten temat nie wiedza :( a ja musze wszystko :(
Elmer pomozesz ? :(
+ewa

Napisano: 29 wrz 2015, 14:26

?????????
+ewa

Napisano: 29 wrz 2015, 15:05

Elmer i inni podpowiecie
+ewa

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny