Empatia: weryfikacja danych w rejestrze PESEL - Świadczenia rodzinne

Strona 6 z 6    [ Posty: 57 ]

Napisano: 25 mar 2016, 10:14

no i jest stan cywilny, super, ale b.d. odnośnie obywatelstwa, czy to oznacza, że dane w rejestrze pesel mam weryfikować 2 razy, z danymi osobowymi z rejestru pesel oraz bez tych danych, gdzie potwierdza dane zgodna/niezgodna (i tutaj potwierdzę obywatelstwo?)
@@@

Napisano: 25 mar 2016, 11:31

Nie mogę pozyskać danych z MF o dochodach w empatii, ukazuje mi się taki komunikat ,, The security token could not be authenticated or authorized; nested exception is: javax.security.auth.callback.UnsupportedCallbackException: Check failed : System error" gdzie jest błąd
123456

Napisano: 25 mar 2016, 12:11

chyba po stronie empatii, ja mam taki sam komunikat
@@@

Napisano: 25 mar 2016, 12:13

Dziękuję za odpowiedź. Czyli my nic z tym zrobić nie możemy?
123456

Napisano: 31 mar 2016, 20:39

Tom. pisze:https://www.mpips.gov.pl/aktualnosci-wsz ... oskow.html
ale nie brzmi dokładnie tak jak to Krystian przytoczył ;)

Wymagany nie będzie ale jak ktoś będzie miał to chętnie łykniemy :D Tak jak i każdy inny dokument czy to US czy ZUS 8-)
ale to powiedz sam skoro konsekwentnie nie mozemy wymagac od wszystkich to jakima cel kserowac odtych copostanowili przyniesc
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Napisano: 01 kwie 2016, 7:47

nie możemy wzywać o te dokumenty, jak przynoszą to przyjąć jak najbardziej możemy
art. 23b uosr nie zastąpił art. 23 ust. 4, istnieje obok niego. Więc my się trzymamy takiej właśnie interpretacji.
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 22 kwie 2016, 23:45

czy ktoś orientuje się czy w Izydzie jest możliwość sprawdzenia pokrewieństwa w bazie PESEL? U mnie tylko działa weryfikacja zgodny/niezgodny i dotyczy podstawowych danych, a najbardziej zależy mi na pokrewieństwie, podobno jest/była taka możliwość tylko nie wiem jak to uruchomić.
Akni1

Strona 6 z 6    [ Posty: 57 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x