Ewa Kidyba- szkolenie

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
Pitero

Ewa Kidyba- szkolenie

Post autor: Pitero »

Mamy ofertę szkolenia z niejaką Ewa Kidybą - był ktoś na szkoleniu z tą panią? To już 2 Ewa z MPIPS prowadząca szkolenia ze śr. i 4 osoba znana mi z MPiPS (poza Mlonką i Wardachem). Niezły sposób na dorobienie do skromnej pensji urzędniczej...
znaczek

Re: Ewa Kidyba- szkolenie

Post autor: znaczek »

a co powiecie o szkoleniach prowadzonych przez Panią Ewę Speranzę nigdy nie byłam więc nie wiem ??
vvvn

Post autor: vvvn »

Kidyba jest w niezła, natomiast speranza to kompletne dno
biff

Post autor: biff »

ja też byłam zadowolona ze szkolenia u Kidyby
pysia80

Post autor: pysia80 »

a nie wiecie czy i kiedy Pani Kidyba ma jakieś szkolenia w Katowicach?
Awatar użytkownika
eMu
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: eMu »

w czerwcu ma w Zakopanem, to nie tak daleko :x
Awatar użytkownika
kronos79
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: kronos79 »

Autorka wielu rozwiązań w zakresie świadczeń rodzinnych i funduszu alimnetacyjnego zarówno pod kątem merytorycznym jak i legislacyjnym.
No, to akurat nie przemawia na jej korzyść.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
Marta7

Post autor: Marta7 »

Ja byłam u tej Pani na szkoleniu ponad rok temu w Warszawie. byłam bardzo rozczarowana.. i nie tylko ja . połowa uczestników nie wróciła już po pierwszej przerwie

Czy to znaczy że coś się zmieniło?
Sabina123

Post autor: Sabina123 »

Witam, merytorycznie bardzo dobrze, jedno z lepszych szkoleń na jakich byłam w tym zakresie, także w razie czego polecam, warto się wybrać, ale ostatnio coś cicho w tym temacie :/
ODPOWIEDZ