ewalu prosze o pomoc...
ewalu prosze o pomoc...
potrzebuję rozsadzenia następującej kwestii, a mianowicie syn składa szo w związku z opieka nad matką, do tego przedstawia akt notarialny o rozdzielności majątkowej z żoną. czy dobrze rozumiem że w świetle prawa dalej sa małżonkami i potrzebujemy dochodów równiez małżonki? czy ten akt notarialny oznacza że nie powinnismy tych dochodów potrzebować? proszę o pomoc
Re: ewalu prosze o pomoc...
Bierzesz dochody małżonków, rozdzielność majątkowa nic nie daje.
Miałam sprawę w odwołaniu, decyzja utrzymana w mocy.
Nawet jeżeli nie dostarczy dokumentów dot. małżonka, to postępowanie trzeba przeprowadzić, tzn. wywiad itd.
Miałam sprawę w odwołaniu, decyzja utrzymana w mocy.
Nawet jeżeli nie dostarczy dokumentów dot. małżonka, to postępowanie trzeba przeprowadzić, tzn. wywiad itd.
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: ewalu prosze o pomoc...
ja bym wezwała do dostarczenia dokumentów (dochodów żony) pod rygorem nie rozpatrzenia wniosku ... jak nie dostarczy to i wywiadu nie robię bo przecież nie rozpatruję wniosku
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Oprócz ewalu prosze o pomoc... - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
działy specjalne produkcji rolnej i składka zdrowotna
czy będą nienależnie pobrane?
śp od 2013 r, rolnik
Czy przy umowie zlecenie odliczane sa koszty uzyskania przyc
znowu renta :-(
działalnoś c w Krus
składka społeczna w decyzji
przeprowadzka
zgon osoby wymagającej opieki SzO
dokumenty
123123