Witam!
Kobieta przeprowadza się do innego miasta i prosi o przesłanie dokumentów. Ja w takiej sytuacji uchylam decyzję? i przekazuje oryginały wniosku, a u siebie kopię zostawiam?
przeprowadzka
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: przeprowadzka
w takiej sytuacji, ja uchylam świadczenia i wysyłam kobiecie decyzje ... tylko decyzje
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
- POCAHONTAS
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Dokładnie. ja też wysyłam tylko decyzję na nowy adres.ewalu pisze:w takiej sytuacji, ja uchylam świadczenia i wysyłam kobiecie decyzje ... tylko decyzje
Człowiek nie jest taki, co by sobie nie poradził:)
Człowiek nie jest taki, co by sobie nie poradził:)
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
a po co ? osoba i tak musi złożyć wniosek w nowej gminie .. w dobie Emp@tii i oświadczeń zero problemulalalaa pisze:Czyli nawet kopii wniosku nie przesyłać?
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
Oprócz przeprowadzka - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
Euforia Pani minister jest zdumiewająca
działy specjalne produkcji rolnej i składka zdrowotna
czy będą nienależnie pobrane?
śp od 2013 r, rolnik
Czy przy umowie zlecenie odliczane sa koszty uzyskania przyc
znowu renta :-(
działalnoś c w Krus
składka społeczna w decyzji
ewalu prosze o pomoc...
zgon osoby wymagającej opieki SzO
dokumenty