FA konto 222 a RB 27S

Wybrane tematy:
Ukraina-nowa klasyfikacja budżetowa Czyste powietrze Wynagrodzenie AOON Św. Wychow. - pracownik , czy zmieniacie stanowisko ile przechowujecie schronienie z usługami opiekuńczymi
~ela

FA konto 222 a RB 27S

Post autor: ~ela »

Czy jeśli całość FA księgujecie WN 221 720MA przekazanie do gminy WN 222 130MA to co ujmujecie w sprawozdaniu Rb 27 S nic czy tylko to co dotyczy gminy wierzyciela-20,40%
~Anna

Re: FA konto 222 a RB 27S

Post autor: ~Anna »

20% dla gminy wierzyciela
~Ula

Post autor: ~Ula »

20% dla gminy wierzyciela plus 20% jeśli dla któregoś dłużnika jesteśmy jednocześnie gmnią dłużnika
~TW

Post autor: ~TW »

No wlasnie.... Na gościnnych występach w Bydgoszczy gościły gwiazdy z RIO Rzeszów i ponoć szkolimy ze nic sie w rb27s nie wykazuje... A dlaczego? ... Bo one tak mówiły.... Hahahahahaha
~AM

Post autor: ~AM »

Nie tylko RIO Rzeszów . Byłam na szkoleniu RIO ...... i jestem w szoku . W RB 27 S nie wykazuje się w ogóle FA i ZA . Nie wierzę w to co usłyszałam!!!
~Bogna

Post autor: ~Bogna »

20%GW
~TW

Post autor: ~TW »

A piszą ze to ja mieszam.... Chodźcie dalej do RIO a zwariujecie zupełnie... Hahahahahahahahha
~Anka

Post autor: ~Anka »

tak jak Ula plus 20% FA z innych gmin
~Anna

Post autor: ~Anna »

Ja od początku wykazuję w Rb-27S tylko dochody gminy i nadal tak jest prawidłowo. Nowa Instrukcja sporządzania ... załącznik nr 39 pkt 2.
~zyta

Post autor: ~zyta »

Ja nie wykazuje nic z FA w Rb 27S,ponieważ RIO to zakwestionowała i nie kazali,a skoro Oni mnie kontrolują to muszę postępować zgodnie z ich wytycznymi.
ODPOWIEDZ