fajne to forum
Re: fajne to forum
No było ostro. Najogólniej mówiąc wówczas to forum było opanowane przez fanatycznych zwolenników jednej firmy, którzy zachowywali się jak sekta - ktokolwiek spróbował coś dobrego napisać o innym programie, był obrzucany błotem i to zbiorowo przez wielu na raz ludzi, grzebano mu w życiorysie itp itp. Na szczęście te czasy minęły, miejmy nadzieję bezpowrotnie. pozdrawiam
Ja jestem tu od kilku miesięcy. Trochę informacji znalazłam i mam nadzieję, że znajdę. A potem zaczęłam rozpoznawać osoby i z niedowierzaniem się przyglądam ich \"dyskusjom\". Ale Tomek mówi, że teraz to nic? Nie będę sprawdzać. Wierzę na słowo.
Nie mówię że nic. Po prostu mam porównanie jak tu było kiedyś , dziś są to indywidualni ludzie - wiadomo różne temperamenty, różne charaktery.
Oj działo się, działo. Teraz faktycznie Jaś nie lubi Małgosi to ją uszczypnie, wilk goni czerwonego kapturka itd. Teraz forum to bajka.
Dla każdego jest tu miejsce.
To przecież nie jest forum tylko socjalnych.
Ważne by dyskusje nie wychodziły zbyt daleko poza pomoc społeczną.
Wyjątek to HP.
To przecież nie jest forum tylko socjalnych.
Ważne by dyskusje nie wychodziły zbyt daleko poza pomoc społeczną.
Wyjątek to HP.
a to dobre ... ale wiadomość ,czyli jesteśmy u \" Jasia i Małgosi\"..a jednak nie to \"Monster High\"!!- skoro Tomek pamięta tamte czasy - to wie co mówi, hmm..
ja jestem pocieszona- czyli nie jest tak źle...to czemu się boją?
ja jestem pocieszona- czyli nie jest tak źle...to czemu się boją?
Oprócz fajne to forum - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
interpretacja
czy należy się zasiłek stały
Dokumentowanie notatek
program osłonowy
Praca socjalna - teoria a rzeczywistość
Pochówek bezdomnego
Co robicie w sylwestra?
Myślicie że zdążą ze zmianami w 2014?
wynagrodzenie
Przypomnienie o Pomoście 2-0.0
stypendium