Wnioskodawca podpisał umowe najmu od 01.09.2013r. na fakturze za energię elektryczną zurzycie kWh za okres rozliczeniowy czyli od 01.09.2013 do 01.09.2013=0
prognoza sprzedazy za okres od 01.09.2013 do 04.12.2013r wynosi 236zł (po wyliczeniu 1kWh = 0,6109zł)
Czy do wyliczenia ryczałtu mogę wziąć kwotę prognozy czy biorę 0
faktra za energię = 0
Re: faktra za energię = 0
ja biorę stawkę jak obowiazuje z G11 w dniu złożenia wniosku jaka ogłasza Tauron dla mojego regionu W tej sytuacji nie wyliczysz Kwh bo nie ma zużycia tylko jest prognoza
mi wcześniej SKO uchiliło w części decyzję jak im napisałem że taka stawka obowiązuje na dzień złożenia wniosku w naszym PGE a sami wyliczyli z faktury za ostatni okres 1kWh stawka była inna. Teras nie wiem co robić bo ostatni okres na fakturze = 0
Re to nie tak on może mieć zerowe zużycie ale cena kilowata jest przecież określona i ty bierzesz cenę 1 kWh a więc nie ma problemu
proszę jaśniej małe ww
przecież wyliczając kWh dzielimy kwotę brutto przez ilość zużytych kWh
przecież wyliczając kWh dzielimy kwotę brutto przez ilość zużytych kWh
no tak ale masz podane energia czynna cena , składnik zmienny stawki sieciowej cena oraz stawka jakościowa cena i te właśnie ceny mnożysz przez ilość kWh
[kWh * zł/kWh = zł] czyli ilość razy cena za jednostkę = cena
[kWh * zł/kWh = zł] czyli ilość razy cena za jednostkę = cena
emu jak masz kłopot to wyliczyć to podaj mi te 3 ceny z faktury to zrobie to za ciebie .....
ps przy zmnianie taryf może być ich wiecej ale składniki sa te same bierzesz wszystko co w jednostce miary ma kWh
ps przy zmnianie taryf może być ich wiecej ale składniki sa te same bierzesz wszystko co w jednostce miary ma kWh
Oprócz faktra za energię = 0 - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
Przekazanie dodatków mieszkaniowych do ops
decyzja odmowna - pilne
Zapotrzebowanie DE
pomóżcie
zapytanie - gospodarstwo rolne
Źle naliczony dodatek :/
wniosek o dodatek mieszkaniowy
dodatek mieszkaniowy a zajmowanie części lokalu - PILNE!!!
~Gorzatko :)
zakład karny i co dalej???
Zajęcia komornicze Proszę :)
przeprowadzka
co do dochodu
czy składać czy nie składać
Sputnik
Pomocy - nie wiem czy dobrze robię...