FAKTURA - STYPENDIUM SZKOLNE
-
- Praktykant
- Zajmuję się: pracownik socjalny
- Kontakt:
FAKTURA - STYPENDIUM SZKOLNE
Mam pytani dotyczące faktur na stypendium szkolne- kobieta przyniosła nam fakturę na bluzę sportowa na kwotę 615 zł!!!!! - czy przyjmujecie co robicie
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: FIN
- Kontakt:
Re: FAKTURA - STYPENDIUM SZKOLNE
A masz wyjście? Przecież nie masz w regulaminie że faktury mają być w kwocie np. do 200 zł.
Mi przynoszą faktury za buty sportowe za około 500 zł. Co niby mam z tym zrobić?
Zdarza się Wam, że klienci przynoszą faktura za kurtki oraz czapki i zdziwieni że tych się nie refunduje?
Mi przynoszą faktury za buty sportowe za około 500 zł. Co niby mam z tym zrobić?
Zdarza się Wam, że klienci przynoszą faktura za kurtki oraz czapki i zdziwieni że tych się nie refunduje?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ST/DM
- Kontakt:
Re: FAKTURA - STYPENDIUM SZKOLNE
My nie przyjmujemy. Informujemy klientów, że stypendium ma na celu wsparcie osób w niedostatku, że kierownik nam taki wydatek zakwestionuje, a kontrola fakturę za taką kwotę z całą pewnością odrzuci i wtedy musielibyśmy uznać świadczenie w takiej wysokości za nienależnie pobrane. My też jesteśmy ze swojej pracy rozliczane...
Nasi klienci to rozumieją, bo są naprawdę w potrzebie. Jednak, jeśli klient nie chce przyjąć Twoich argumentów, powinnaś na przyszłość umieścić taki zapis w regulaminie.
Nasi klienci to rozumieją, bo są naprawdę w potrzebie. Jednak, jeśli klient nie chce przyjąć Twoich argumentów, powinnaś na przyszłość umieścić taki zapis w regulaminie.
Oprócz FAKTURA - STYPENDIUM SZKOLNE - Stypendia przeczytaj również:
Stypendium szkolne zgon wnioskodawcy
Stypendium Ukraina- brak faktur
Faktura za naprawę
stypendium dla UKR z art.53 specustawy
Regulamin
zakwaterowanie w internacie- koszty
Czas na wydanie decyzji
Wydanie decyzji
Kwestie formalne
utrata pracy we wrześniu
dodatek za dojazd do szkoły