FAKTURY za jakie m-ce?? PILNE!!!!

Wybrane tematy:
przeliczenie dochodów Skład rodziny od kiedy wliczać członka rodziny pismo z kuratorium o wkładach własnych Stypendia szkolne, zmiana kryterium dochodowego Wzór decyzji Wypłata zasiłku szkolnego
bbb

Re: FAKTURY za jakie m-ce?? PILNE!!!!

Post autor: bbb »

Ja też proszę o pomoc... Też mam ten sam problem. Stypendium przyznane od października, faktury z końca sierpnia i września. Uwzględnić czy nie? Ja bym przyjęła, bo przecież nikt nie będzie czekał z zakupami szkolnym do października ale czy tak powinno być?
irek611
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: irek611 »

Ja też chyba będę brał faktury z okresu wakacji jeśli ktoś złożył wniosek w wrześniu, a ma stypendium od października, ze względu na to, że zmieniło się kryterium dochodowe. Natomiast nie wiem czy brać faktury z wakacji jeśli ktoś złoży wniosek np. w listopadzie. Proszę o podpowiedź w tej sprawie doświadczonych urzędników. ;)
kalinka

Post autor: kalinka »

Mam ten sam problem.
Wniosek złożony w listopadzie, stypendium przyznane od listopada, a faktury Pani przynosi z sierpnia i września. Przyjąć czy nie ?
Aga2014

Post autor: Aga2014 »

Ja biorę, bo w decyzji mam napisane, że decyzja obowiązuje w roku szkolnym 2015/2016
xyz@

Post autor: xyz@ »

Aga 2014 rok szkolny trwa od 1 września 2015r. do 31 sierpnia 2016 r.
sierpień 2015,to był poprzedni rok szkolny

ja przyjmuję faktury na podręczniki i przybory szkolne od lipca
a na odzież sportową od połowy sierpnia,żeby nie było wątpliwości,że odzież czy buty były kupione z myślą o szkole,a nie o wakacjach
ODPOWIEDZ