FINANSE

Wybrane tematy:
Ukraina-nowa klasyfikacja budżetowa Czyste powietrze Wynagrodzenie AOON Św. Wychow. - pracownik , czy zmieniacie stanowisko ile przechowujecie schronienie z usługami opiekuńczymi
Mariola33

FINANSE

Post autor: Mariola33 »

Mam pytanie, od niedawna pracuje na programie Finanse, widze ze ma funkcje robienia sprawozdan. Pomozcie jak się do tego zabrać, Jak np. zrobić sprawozdanie RB 28 wlasnie w programie Finanse. można tez od razu do Bestii przeslac tak?
Proszę o pomoc. Korzysta ktoś z tych funkcji?
Mariola33

Re: FINANSE

Bardzo proszę o pomoc
gumi

Post autor: gumi »

Ale z jakiej firmy masz te FINANSE?
Mariola33

PROGMAN
Rema

Post autor: Rema »

Pracuję na tym programie i wszystkie sprawozdania z niego wyciągam. Potem z Bestii robię import i gotowe. Sprawozdania nie wyjdą, jeśli plan kont będzie słaby. Firma robi szkolenia - warto korzystać i pomaga telefonicznie.
Mariola33

No ale jak "wyciągasz sprawozdania" ? Pytam jak je robisz, gdzie wchodzisz co klikasz itd.?
Marta200

Post autor: Marta200 »

Wydruki/Sprawozdania budżetowe (Rb), sprawozdanie Rb 28 S, wpisuję opis, zaznaczam u dołu czy z zaangazowaniem czy z zobowiązaniami/ przygotuj
Marta200

Post autor: Marta200 »

Mariola 33 jak masz GG to możesz do mnie pisać zawsze Ci pomogę
Mariola 33

Post autor: Mariola 33 »

Dziekuje, nie mam niestety gg:( a jak zaznaczyć żeby były plany? wyskakują zaangażowania jak chciałam i wydatki. a chciałabym żeby były tez plany ujete
Mariola 33

Post autor: Mariola 33 »

Sprawdzilam sobie i nie zgadzają mi się kwoty wydatków niestety tez.
ODPOWIEDZ