forma rzeczowa - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 02 wrz 2015, 12:05

Jak zamieniacie pieniądze na formę rzeczową chodzi mi w jaki sposób to robicie.
Edy

Napisano: 02 wrz 2015, 12:15

ja po informacji do strony robię przelew do sklepu
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 02 wrz 2015, 12:27

a przetarg na sklep zrobiony :lol:
przez 11 lat nie zrobiliśmy ani jednej rzeczówki bo to taki syf i klopoty, że szok
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 02 wrz 2015, 13:15

też nie bawię sie w takie rzeczy.....ale zdarzało mi się postraszyć że nie będzie kasy do rączki

u nas jak jest problem to prac. socjalny albo asystent rodziny ma robotę i pilnuje wydatkowania pieniędzy
~o~

Napisano: 02 wrz 2015, 13:19

Tom. pisze:a przetarg na sklep zrobiony :lol:
ja jestem gmina wiejska ... nie mam pięciu sklepów na jednej ulicy ... zasada jest taka, że dajemy do najbliższego sklepu od miejsca zamieszkania ... a prawda jest taka, że ostatni taki przypadek to miałam może w 2006 roku albo jakoś tak ...
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 02 wrz 2015, 14:00

No wiesz, ale rozeznanie cenowe powinno być, inaczej to może być niegospodarność, a może być nawet coś gorszego. Tak, wiem, jak są realia, tylko, żeby ktoś kiedyś za to nie beknął.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 02 wrz 2015, 14:12

ja co okres zasiłkowy piszę decyzję na formę rzeczową. Zawsze wpierw wnioskuje do nas pracownik socjalny o przyznanie śr w formie rzeczowej podając powód i powołując się na wywiad środowiskowy. co m-c wysyłana jest lista do sklepu z którym jest podpisana umowa, sklep wystawia za każdy m-c f-rę (lista na ten m-c jest wysyłana zawsze na początku tego m-ca)
kasiam.

Napisano: 03 wrz 2015, 11:14

Ja też się babram z rzeczówką, bo się klientki nie poprawiają. Na wniosek prac. socjalnego jest robiona zmiana, najpierw klientka przychodzi, zapoznaje się z tym co socjalny na jej temat nabazgrał, może się wypowiedzieć czy jest to zgodne z prawdą :twisted: , nastepnie ustalam z klientką z jakiego sklepu chce pobierać towar. Co miesiąc do 10 -go mają się określić co muszą kupić i gdzie wtedy dajemy zlecenia, potem faktura i wsio. Roboty z tym jest i pilnowania ale na szczęscie już tylko dwie mi zostały agentki.
buraczek

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x