11870865_755748364548724_2892284271284670723_n.jpg (29.08 KiB) Przejrzano 751 razy
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Tym razem w domu, na własnym tarasie, z nudzącymi się dziećmi (pogoda pod psem)
Fakt faktem, mieszkamy w miejscu, w które zjeżdżają turyści, więc jezior mamy całą masę - niestety lało, więc nad jezioro jeździmy dopiero teraz.
W każdym razie, nie narzekam
Za rok planujemy Słowację, ale nawet jeśli nie wypali, nie będę płakać. Grunt to mieć wolne, reszta mniej ważna!
kawa i ciasto pisze:. Grunt to mieć wolne, reszta mniej ważna!
i miło spędzić ten czas z miłymi ludźmi
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Iks, miałam dodać, że przy naszych zarobkach możemy pomarzyć o wyjeździe na urlop
Moja siostra od lat jeździ na zagraniczne wycieczki, ale jej nie zazdroszczę. My korzystamy bardziej z "oszczędnych" form odpoczynku, no i wykorzystujemy to, co mamy pod nosem. Ja w tym roku świetnie bawiłam się w domu a siostrzyca po wydaniu x-nastu tysięcy na urlop na-którejś-z-wysp-gdzieś-na-oceanie stwierdziła, że to był najgorszy urlop w jej życiu