Gdzie jest Emilka - HYdE PaRK

Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]

Napisano: 13 lis 2015, 19:35

tak, to jedno jest pewne ...życie jest piękne.
Dla mnie jedyne...nie zamienię na nic i za nic.
Życzyć każdemu.
Emilka.

Napisano: 14 lis 2015, 13:24

Wbrew deklaracji powiało smutkiem, coś się stało, Zmiany cię przygniotły?
................

Napisano: 14 lis 2015, 13:30

Powiedz to słodka idiotko rodzinom ofiar w Paryżu!
edmund

Napisano: 14 lis 2015, 20:01

wiesz co, dzisiaj na uczelni moi znajomi dzwonili do swoich przyjaciół w Paryżu, ..nie tłumacz mi niczego.
ja mogę się pomodlić, nic więcej nie mogę zrobić, podobnie jak TY Europejczyku.
Powstrzymaj nienawiść więc i się pomódl. Tak zwyczajnie. I cisza.......
Emilka.

Napisano: 14 lis 2015, 20:04

żadna cisza, bo nas wszystkich wymordują, to jest już wojna o wiarę kobieto przejrzyj na oczy !!!!!
...

Napisano: 14 lis 2015, 20:15

ja jestem gotowa bronić wiary. Bądź i TY czujny...mamy rodziny. czy się mylę?
Emilka.

Napisano: 14 lis 2015, 23:33

Emilka. pisze:wiesz co, dzisiaj na uczelni moi znajomi dzwonili do swoich przyjaciół w Paryżu, ..nie tłumacz mi niczego.
.
ma się rozumieć, jak znajomi dzwonili do Paryża, to Emilka już wszystko wie :roll: Już wszystko zrozumiała, a jeszcze na uczelni, to już w ogóle.
...........

Napisano: 15 lis 2015, 7:04

Kiedy budowali meczety, milczałem – mamy przecież wolność wyznania. Kiedy wzywali do zabijania niewiernych, milczałem – mamy przecież wolność słowa. Kiedy wysadzali wieżowce, milczałem – to byli tylko chorzy ekstremiści. Kiedy wywołali zamieszki, milczałem – to wina systemu i błędnej polityki. Kiedy było ich tak dużo, że uzyskali większość w parlamencie, milczałem – mamy przecież demokrację. Kiedy wprowadzili w państwie prawo Szariatu, a moja córka została ukamienowana za brak chusty na głowie, milczałem – nie wolno było już krzyczeć…
Gość

Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x