Gdzie są KDR???!!!!!

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
~Sylwia~

Gdzie są KDR???!!!!!

Post autor: ~Sylwia~ »

Proszę podajcie mi namiary gdzie mam dzwonić w sprawie KDR - czekam już ponad miesiąc na karty, ludzie się niecierpliwią w programie mam status W PRODUKCJI -ale co dalej gdzie są karty!!!!!!!
madzia11

Re: Gdzie są KDR???!!!!!

Post autor: madzia11 »

no są w produkcji. do 2 miesięcy wysyłają, norma to jest
nowapa
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: nowapa »

A wcześniej było szybciej. No ale "Dobra zmiana"...
madzia11

Post autor: madzia11 »

jakie szybciej. jak nie było minimum 15 kart to wysyłali do 2 m-cy jak było 15 i więcej to wysyłali w ciągu 30 dni
Pani M.
Referent
Zajmuję się: ŚW/FA/ŚR/DM/DE/KDR
Kontakt:

Post autor: Pani M. »

Ludziom mówisz, że nie przyszły jeszcze i że jak przyjdą to zadzwonisz poinformujesz :D i tyle :D
"Jeżeli płacicie ludziom za to, że nie pracują, a każecie im płacić podatki, gdy pracują, nie dziwcie się, że macie bezrobocie."

Milton Friedman
~Sylwia~

Post autor: ~Sylwia~ »

Ok tak też robię "uspokajam" ludzi, ale prosiłabym jakby Ktoś z Was miał namiary gdzie dzwonić w sprawie KDR (produkcji). A tak na marginesie w "starym" programie można było sobie podejrzeć na jakim etapie są karty, a teraz pisze w produkcji już od dwóch miesięcy. Boję się, czy na pewno to zamówienie poszło tam gdzie powinno :)
ubu

Post autor: ubu »

nowapa pisze:A wcześniej było szybciej. No ale "Dobra zmiana"...
dobrze wiesz że te "dobre zmiany" były inicjowane hurtem jeszcze za POprzedniej kadencji dla maksymalizacji "pewnych" korzyści dziś wielce zniesmaczonych, więc nie KODuj fałszywych POdtekstów :lol:
nowapa
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: nowapa »

"Dobra zmiana" miała polegać na zmianie wszystkiego na lepsze przez "wiedzących wszystko najlepiej". Więc nie poPISkuj ubuDUDU :lol:
kalinka

Post autor: kalinka »

ja czekam już prawie 1,5 miesiaca na karty , babka u Mnie była ze 4x, nadal są w produkcji... zmiana wyszła na dobre firmie ktora wygrała przetarg na program :lol:
ODPOWIEDZ