Gdzie są KDR???!!!!!
Gdzie są KDR???!!!!!
Proszę podajcie mi namiary gdzie mam dzwonić w sprawie KDR - czekam już ponad miesiąc na karty, ludzie się niecierpliwią w programie mam status W PRODUKCJI -ale co dalej gdzie są karty!!!!!!!
-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Gdzie są KDR???!!!!!
A wcześniej było szybciej. No ale "Dobra zmiana"...
jakie szybciej. jak nie było minimum 15 kart to wysyłali do 2 m-cy jak było 15 i więcej to wysyłali w ciągu 30 dni
-
- Referent
- Zajmuję się: ŚW/FA/ŚR/DM/DE/KDR
- Kontakt:
Ludziom mówisz, że nie przyszły jeszcze i że jak przyjdą to zadzwonisz poinformujesz
i tyle 

"Jeżeli płacicie ludziom za to, że nie pracują, a każecie im płacić podatki, gdy pracują, nie dziwcie się, że macie bezrobocie."
Milton Friedman
Milton Friedman
Ok tak też robię "uspokajam" ludzi, ale prosiłabym jakby Ktoś z Was miał namiary gdzie dzwonić w sprawie KDR (produkcji). A tak na marginesie w "starym" programie można było sobie podejrzeć na jakim etapie są karty, a teraz pisze w produkcji już od dwóch miesięcy. Boję się, czy na pewno to zamówienie poszło tam gdzie powinno 

dobrze wiesz że te "dobre zmiany" były inicjowane hurtem jeszcze za POprzedniej kadencji dla maksymalizacji "pewnych" korzyści dziś wielce zniesmaczonych, więc nie KODuj fałszywych POdtekstównowapa pisze:A wcześniej było szybciej. No ale "Dobra zmiana"...

-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
"Dobra zmiana" miała polegać na zmianie wszystkiego na lepsze przez "wiedzących wszystko najlepiej". Więc nie poPISkuj ubuDUDU 

ja czekam już prawie 1,5 miesiaca na karty , babka u Mnie była ze 4x, nadal są w produkcji... zmiana wyszła na dobre firmie ktora wygrała przetarg na program 

Oprócz Gdzie są KDR???!!!!! - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
KDR przyznac??
wniosek elektroniczny
sprawozdanie CAS
Ojciec mieszka w naszej gminie, matka z dziećmi w innej
częściowe rozpatrzenie wniosku
wniosek pilne
Prosze podpowiedzcie-utrata ważnosci KDR
jak wprowadzić przedłużenie w SI KDR
Zamówienie kart
zmiana miejsca zamieszkania
pomocy!!!! proszę