gdzie wysyłamy wniosek o zatrzymanie prawa jazdy - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 16 maja 2016, 12:16

czy wniosek o zatrzymanie prawa jazdy wysyłamy do do Starosty który wydal prawa jazdy??
czy ze względu na miejsce zamieszkania dłużnika ???
+ewa

Napisano: 16 maja 2016, 12:33

?????????
+ewa

Napisano: 16 maja 2016, 14:48

zasada jest taka że prawo jazdy powinno być w gminie w której zamieszkuje ale kto teraz zgłasza takie rzeczy
a pisałaś do CEPIK-u ? czy w ogóle posiada
eMGie
Podinspektor
Od: 06 wrz 2013, 12:13
Zajmuję się:

Napisano: 16 maja 2016, 14:57

eMGie pisze:zasada jest taka że prawo jazdy powinno być w gminie w której zamieszkuje ale kto teraz zgłasza takie rzeczy
a pisałaś do CEPIK-u ? czy w ogóle posiada

pisałam, ma prawa jazdy, wysłąłam do starostwa ze względu na miejsce zamieszkania i mi odp. "... ze kierowca nie figuruje w ewidencji u nas wydanych uprawnień do kierowania pojazdami mechanicznymi, w zwiazku z powyższym wszczecie postepowania jest bezzasadne."
i teraz to juz nie wiem? wychodzi na to ze trzeba wysłać do Starostwa które wydało prawa jazdy, tak ?????
+ewa

Napisano: 17 maja 2016, 9:27

Ja bym wysłała do starosty tego który wydał bo pewnie tą informacje dostałaś z CEPiK-u
Becia1

Napisano: 17 maja 2016, 10:21

nie ma innej możliwości tylko wysłać do tej drugiej gminy
eMGie
Podinspektor
Od: 06 wrz 2013, 12:13
Zajmuję się:

Napisano: 06 cze 2016, 12:44

normalnie jaja :)
wysłałam do starostwa które wydało prawa jazdy, Ci znowu przekazali to tamtego ze wzgledu na zameldowanie, a Ci znowu to samo odesłali:" ... ze kierowca nie figuruje w ewidencji u nas wydanych uprawnień do kierowania pojazdami mechanicznymi, w zwiazku z powyższym wszczecie postepowania jest bezzasadne."

i co teraz ???????
+ewa

Napisano: 06 cze 2016, 13:31

Rzeczywiście jaja! :shock: Co tu teraz robić....
*ewa

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x