GDZIE ZŁOZYĆ WNIOSEK - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 06 maja 2015, 13:12

Pani Chce sie ubiegac O SZO na ojca PANI MIESZKA W INNEJ GMINIE , NATOMIAST ojciec MIESZKA NA TERENIE NASZEJ GMINY, GDZIE NALEŻY ZŁOZYĆ WNIOSEK NA SZO W GOPS GDZIE MIESZKA CHORY OJCIEC CZY W GOPS GDZIE MIESZKA PANI ( bo już ośrodek ośrodkowi kopie dołki)
MAGDA 83V

Napisano: 06 maja 2015, 13:16

osoba ubiegająca się składa wniosek we własnej gminie
kmi

Napisano: 06 maja 2015, 13:17

NO WŁAŚNIE A TAMTEN OŚRODEK WYSYŁA DO NAS BO U NAS JES OSOBA NIEPEŁNOSPRAWNA
MAGDA 83V

Napisano: 06 maja 2015, 13:45

skoro mieszkaja w innych gminach to w jaki sposob corka zamierza sie opiekowac ojcem??? codziennie bedzie dojezdzac i tracic na dojazd? to z tego SZO moze jej niewiele zostac. a moze to tylko chec dorobienia do miesiecznego budzetu?
an na

Napisano: 06 maja 2015, 13:48

raczej będzie dojeżdżać z tego co mówiła
MAGDA 83V

Napisano: 06 maja 2015, 13:49

MAGDA 83V powiedz tym z innej gminy niech zapoznają się z art. 3 pkt 11 i art. 23 ust. 1-2 uośr
kmi

Napisano: 06 maja 2015, 13:51

Matko kochana przestańcie z wszystkich robić złodziei i mataczy. Mój ojciec też mieszka w innej gminie i mam do niego aż 1,5 km. Niechby nawet miała i 50 km. Jeżeli sprawuje opiekę to co się czepiacie. A tamta gmina nie ma prawa odmówić przyjęcia wniosku. Wniosek składa się w miejscu zamieszkania. Skoro mieszkam w Piekle to składam wniosek w Piekle a nie w Niebie gdzie mieszka ojciec.
..... mam szczęście, jestem człowiekiem......
Sipera
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 15 kwie 2014, 8:47
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x