n no nie .. jeżeli jest to macierzyński po utracie zatrudnienia to nie jest to przesłanką negatywną do przyznania śpTo ja pisze:Nie bo macierzynski to dalszy ciag zatrudnienia
Bo twoja kierowniczka jest niestety madrzejsza od ciebie i dobre ma stanowiskoewalu pisze:n no nie .. jeżeli jest to macierzyński po utracie zatrudnienia to nie jest to przesłanką negatywną do przyznania śpTo ja pisze:Nie bo macierzynski to dalszy ciag zatrudnienia
ja jakiś czas temu miałam taki przypadek ale moja kierowniczka sie uparła, że nie przyznajemy .. podpowiedziałam dziewczynie odmowę i SKO przyznało
Lhfda pisze:Bo twoja kierowniczka jest niestety madrzejsza od ciebie i dobre ma stanowiskoewalu pisze:n no nie .. jeżeli jest to macierzyński po utracie zatrudnienia to nie jest to przesłanką negatywną do przyznania śpTo ja pisze:Nie bo macierzynski to dalszy ciag zatrudnienia
ja jakiś czas temu miałam taki przypadek ale moja kierowniczka sie uparła, że nie przyznajemy .. podpowiedziałam dziewczynie odmowę i SKO przyznało
coś nowegowest pisze:Skarbowy też go klasyfikuje jako dochód pochodzący z zatrudnienia.