giodo - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 26 sty 2015, 13:51

czy kartę dużej rodziny zgłaszamy do giodo ???
madzia078

Napisano: 26 sty 2015, 14:05

Temat wałkowany wielokrotne, na pewno nawet pismo dostaliście w tej sprawie... baza powinna być już dawno zgłoszona, prze urząd
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Napisano: 28 sty 2015, 9:43

przez Urząd czy OPS? u mnie do tej pory nie jest zgłoszone, nikt nie wie jak i przez kogo ma być zgłoszone czy przez OPS czy gmine?
Gość

Napisano: 28 sty 2015, 9:50

Gość pisze:przez Urząd czy OPS? u mnie do tej pory nie jest zgłoszone, nikt nie wie jak i przez kogo ma być zgłoszone czy przez OPS czy gmine?

Zgłasza tylko gmina
naitsyrk85
Starszy referent
Zajmuję się:

Napisano: 28 sty 2015, 12:02

lepiej przygotować samemu wniosek i dać do podpisu wójtowi no i oczywiście wysłać do giodo. Ja jakbym czekała na urząd, to też by nie było zrobione. Jak na razie nie mam nawet wejścia do sprawozdań, a trzeba było zrobić za 2014r. Dobrze,że asystent rodziny, który ma wejście do sprawozdań dot. wspierania rodziny zauważył, że jest sprawozdanie do zrobienia i dał mi druk, bo urząd nie pomyślał, żeby nadać mi login i hasło. Więc wiem z autopsji, że jak coś ma być to lepiej nie liczyć na urząd, tylko działać samemu.
~gosiab

Napisano: 28 sty 2015, 12:39

~gosiab pisze:lepiej przygotować samemu wniosek i dać do podpisu wójtowi no i oczywiście wysłać do giodo. Ja jakbym czekała na urząd, to też by nie było zrobione. Jak na razie nie mam nawet wejścia do sprawozdań, a trzeba było zrobić za 2014r. Dobrze,że asystent rodziny, który ma wejście do sprawozdań dot. wspierania rodziny zauważył, że jest sprawozdanie do zrobienia i dał mi druk, bo urząd nie pomyślał, żeby nadać mi login i hasło. Więc wiem z autopsji, że jak coś ma być to lepiej nie liczyć na urząd, tylko działać samemu.

Co do sprawozdan to było pismo o tym aże masz sam wnioskować o utworzenie konta, można to zrobić u administratora wojewódzkiego,co do wniosku to ja też wstępnie im przygotowałem
naitsyrk85
Starszy referent
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x