głowna ksiegowa a swiadczenia rodzinne

Wybrane tematy:
Ukraina-nowa klasyfikacja budżetowa Czyste powietrze Wynagrodzenie AOON Św. Wychow. - pracownik , czy zmieniacie stanowisko ile przechowujecie schronienie z usługami opiekuńczymi
ODPOWIEDZ
~monika

głowna ksiegowa a swiadczenia rodzinne

Post autor: ~monika »

Czy główna księgowa może prowadzić świadczenia rodzinne
~Bernarda

Re: głowna ksiegowa a swiadczenia rodzinne

Post autor: ~Bernarda »

Jeszcze tego brakowało!!!
Chyba ktos oszalał.
~Magda

Post autor: ~Magda »

Prowadzic w jakim sensie??
Pilnować planu i srodków musi z racji funkcji
Ale sporządzać listy?? Raczej nie od tego sa merytoryczni. Nio chyba ż ma za mało obowiązków.. ale nie sądzę
~juka

Post autor: ~juka »

niech sama sporządza listy, sprawdza, zatwierdza i wypłaca...myślę, że \"nikt\" się nie przyczepi...i wysłałabym ją na wywiady.
~Agnieszka

Post autor: ~Agnieszka »

i jeszcze niech posprząta po pracy, po co zatrudniać sprzątaczkę?
~MG

Post autor: ~MG »

E tam , niech świadczenia wezmą księgowość przecież księgowa to zbyteczny marudzący luksus.
~IZA

Post autor: ~IZA »

Ja jeszcze dwa lata temu pomagałam wprowadzać rodzinne, bo znam program i czasmi przychodziłam z dziewczymami w soboty do pracy. Jak weszły uzyski i utraty, to przestałam się tym zajmować. A listy czasami zdarza mi się drukować albo generować ( jak dziewczyny sa na urlopach). Sprzątać też czasami muszę, bo nie mamy sprzataczek na etacie. Przychodzą z gminy więc ich sprzątanie różnie wygląda. Jedyne czego się nie czepiłam to pomostu.Nigdy nie dałam go zainstalowac na moim komputerze, pozdrawiam wszystkie księgowe
~MIMI

Post autor: ~MIMI »

Tylko księgowa/wy Wie,
ile pracy wkłada, aby wszystko było oki !! Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ