good news - HYdE PaRK

Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]

Napisano: 27 sty 2017, 10:19

dzibar to wszystko kwestia indywidualna użytkownika na forum, bez jakiś złych zamiarów kogokolwiek.

Musiałaś wiele tematów zaznaczyć opcją "Obserwuj temat" a w takim przypadku przychodzą automatyczne powiadomienia o nowym poście w obserwowanym przez Ciebie temacie.

Rozwiązanie:
Usuń tematy z obserwowanych w "Twoje konto" lub dodaj domenę forum portalu ops.pl do spamu w swojej poczcie.

Mam nadzieję, że pomogłem i wyjaśniłem Ci na czym polega ten problem.

P.S. w przyszłości możesz tego typu problemy kierować do administratorów za pomocą PW.

Pozdrawiam ;)
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 27 sty 2017, 10:46

heiland nie zrobiłeś nic i nie pomogłeś w kwestii dalszej izolacji, to jest jawny mobbing na zyczenie aniołka i nie może taka sytuacja istnieć na forum ops.pl, że się kogoś wyklucza, a potem wymusza odpowiedzi traktując jak królika doświadczalnego.
To jest zwykłe nadużycie władzy tak więc proszę przerzucić ponownie moje posty na HP, a ja nie zamierzam wchodzić w dyskusje aniołka - jednocześnie ustępując pola na HP sympatykom GW bo to dla mnie oczywiste.
Ja poruszam rożne tematy i nie widzę powodu aby mnie dalej izolowano skoro nie ma ku temu powodów, a jedynym to jest stanowisko aniołka - może więc utworz nowe stanowisko dla fałsywych aniolów i zbawicieli i taam sobie porozmawiajcie na tematy, które was interesują na waszym poziomie
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 27 sty 2017, 11:00

Jak coś się nie podoba to można sobie pójść z forum. Nikt tu nikogo na siłę nie trzyma.
voodoo
Awatar użytkownika
Inspektor
Od: 02 cze 2016, 10:23
Zajmuję się: ŚW

Napisano: 27 sty 2017, 14:09

voodoo czy ty wiesz, ze wg definicji mobbingu twoja wypowiedź kwalifikuje się właśnie pod ten paragraf?
to jest typowe zachowanie mobbingowe i zwracam uwagę na to jako ofiara mobbingu i jako specjalista, ze na forum łamane jest prawo, mniej lu bardziej, ale nie pierwszy raz, a ja jako byly pracownik socjalny i nadal w wieku produkcyjnym - jako częściowo niezdolna do pracy zostalam wykluczona spolecznie i zwracam się do admina o stosowanie prawa zgodnie z prawem.
Ubiegam sie bowiem o podstawowe swoje prawa i zaprzestanie stawiania mnie w pejoratywnym świetle - co jak widzę z obserwacji jest kluczowym dzialaniem aniołka ( samozwańca z logo Anioł), ktory każe się nazywać Panią,, a niespojnie dziala na rzecz osob niepelnosprawnych urągając bezustannie ich godności, traktując na forum ops.pl jak kroligi doświadczalne i bezustannie zachowując się wobec mnie z ukrywaną agresja - niespojnie podkreślając i kwestionując moje prawa nabyte, jednocześnie .
- pietnując.

Gdyby kwestia dotyczyła wyłącznie mnie to dawno - kolokwialnie rzecz ujmując - machnęłabym na to ręką - ale od dobrych 10 lat staram się o podwyższenie standardow życia w Polsce, w tym o ustawowe usankcjonowanie zawodu pracownika socjalnego jako profesjonalisty, ktory ma swoje prawa i obowiązki, ktorych nie reguluje żadna ustawa ( poza ustawa o pomocy społecznej, ktora z roku na rok spycha moj zawód na boczne tory minimalizując jego wartosc oraz skazując pracownikw socjalnych na sukcesywne pozbawianie ich praw nabytych oraz z tego tytulu zabezpieczenia ustawowego do świadczeń z tytulu zaslug w okresie transformacji społecznej i z tego tytulu do prawa do godngo życia.

Jet wiże podstawową kwestią, aby w portalu ops.pl zachowywano się profesjonalnie tak w kwestii prawa jak i co do godnego traktowania każdego, kto czuje, że ma co s do powidzenia w HP
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 27 sty 2017, 14:48

Nie jest Pani ofiarą mobbingu absolutnie. Wszelkie działania jakie podjęto wobec Pani są poczynione celem przeciwdziałania wykluczeniu Pani ze społeczności portalu. Najprawdopodobniej stan zdrowia ( nie potwierdzone, wg. obserwacji), jest tym czynnikiem, który usprawiedliwia Pani dotychczasowe zachowanie i nie można z względów etycznych, także prawnych, dyskwalifikować Pani jako użytkownika portali społecznościowych. Administratorzy wzięli to pod uwagę, dlatego utworzono dla Pani osobny dział - tak myślę ja. Proszę jednak wziąć pod uwagę, iż nie będzie mojej zgody na dalsze takie zachowanie Pani wobec mnie jako użytkownika forum. Proszę mi wierzyć. Administratorzy Pani nie pomogą.
Z poszanowaniem dla Pani
[Anioł*]

Napisano: 27 sty 2017, 15:46

dzibar pisze:voodoo czy ty wiesz, ze wg definicji mobbingu twoja wypowiedź kwalifikuje się właśnie pod ten paragraf? to jest typowe zachowanie mobbingowe i zwracam uwagę na to jako ofiara mobbingu
Jestem prostą osobą ale jakieś tam szkoły pokończyłem. Jednakże jak to przeczytałem to mi humor na weekend poprawiłaś tym stwierdzeniem :lol: . Ja uprawiam mobbing :lol: . Dzień dobry, tu ZIEMIA. Nie latamy w kosmosie.
dzibar pisze:ale od dobrych 10 lat staram się o podwyższenie standardow życia w Polsce, w tym o ustawowe usankcjonowanie zawodu pracownika socjalnego jako profesjonalisty, ktory ma swoje prawa i obowiązki, ktorych nie reguluje żadna ustawa
I masz jakieś spektakularne wyniki w tych działaniach? :lol:
voodoo
Awatar użytkownika
Inspektor
Od: 02 cze 2016, 10:23
Zajmuję się: ŚW

Napisano: 27 sty 2017, 15:48

Jakim prawem pozwalasz sobie nazywać mnie panią okazując jednocześnie wyższość, piętnując i udając, ze mnie znasz?
Jeżeli fktycznie tak jest to powinnaś juz być sadzona conajmniej o ludobojstwo i zaniechanie z powodu ludobujstwa ( i przypuszczam, ze w tej kwestii się nie mylę) dlatego tak uporczywie starasz się wszystkim wmawiać jaki to strasznie zly jest moj stan zdrowia ( do tego stopnia, ze wymaga izolacji)
Kwiestia polega na tym, ze ty probujesz nie dopuścic do tego aby pracownicy socjalni uzyskali odpowiednie dla nich miejsce w klasyfikacji zawodow zaufania spolecznego w polsce i na świecie i ja stanowię wlasnie to zagrożenie jako stojaca po stronie pracownikow socjalnych przewodniczaca komiteteu ds obywatelskiego projektu ustawy o zawodzie pracownika socjalnego - tym samym aniolku stoimy PO dwoch stronach barykay; ty jako wiecznie z brakiem dobrej woli mamiaca pracowników socjalnych niespelnionymi obbietnicami - masz bardzo wazne osobiste powody aby utwierdzać innych w przekonaniu , że to jaim szkodzę, bo ty nadużywająz egoistycznie swojego stanowiska masz sie dobrze - czujac się na posadzie w swoim żywiole, a ja stanowie zagrożenie dla twojego dobrostanu i pozycji spoleczniej.

Licze na uczciwosc adminow i znajomośc prawa; nie przekroczylam swoich uprawnień i znam swoje prawa ; ADMIN CZAS ZAJĄC STANOWISKO I PRZESTAĆ CHOWAĆ GLOWĘ W PIASEK, ZAPRASZALIŚCIE MNIE DO WSPOLPRACY JAKO MEDERATORA FORUM - TERAZ JEST CZAS NA SPRAWDZIAN - CZY WARTO INWEESTOAĆ DALEJ MO<J CENNY CZAS czy tez już wszystkim rządzi pieniądz i zła wola ludzi takich jak anioł, ktorym wydaje się, że moga wszystko jak za dawnych beztroskich lat kiedy na konferencjach OKPS w Częstochowie po prostu beztrosko wmawiano - mówiono ( pewna pani - kto wie czy to nie aniol lub bliska równie ( agresywna i aktywna szefowa asystentow rodziny).
Tak to wygląda z mojego punktu widzenia. Nie wnikam w szczegoly, ale niespo,jność jest tutaj faktem, a jej odpowiedzi uragają mojej godności oraz inteligencji
Nie dziwię się więc, ża mając jedna i druga, nie wspominając o trzeciej personie, ktora ma rownież dużo do stracenia - persona z logo aniol uragając moim wartościom chrześcijańskim oraz godności ma czelność " nie zgadzać się na moja aktywnośc w HP, ktory na dobrą prawę przez 10 lat swojej aktywności wraz z innymi pprzez prace socjalną strikte rozkręęciłam).

Zmiany ( trzykrotne) wlaściciela portalu ops.pl orazmatactwo i usuniecia wiielu tematow tematuow świadczy o matactwie oraz zatuszowaniu i ukryciu wielu niewygodnych watków ktorych ja bylam świadkiem i dlatego probuje sie zaniżyć moj poziom, aby wykazać wagę wyksztalcenia.
Problem jednak pleega na etyce zawodowej jak też kulturze osobistej o ktorej aniolek zapomnial traktujac czlowieka przedmiotowo jak mnie i nieprofesjonalnie wchodząc w kometencje lekarzy
Wszystko to reasumując prosze wziąć pod uwage i skoro ju ż admin masz klapki na oczach to przynajmniej technicznie trzymając się litery prawa postąpić wg prawa i nie zważając co się komu podoba lub nie przywrocić wszystkie moje posty i tematy na HP
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 27 sty 2017, 15:57

woodoo ja nie piszę, ze jestem prostą osoba, znam swoja wartosć i dlaego, że jestem profesjonalistką nie zamierzam się pddawać, tak samo jak nie zamierzam ustępowac na krok pola tym, ktorzy z zawodu pracownika socjalnego planują uczynić nieważną profesję w kwestii polityki spolecznej.'........ jest więc bledntwoje zalozenie, a aktywnośc budzi jakieś dziwne skojarzenia w sencie ( zacznj od siebie i częstotliwosci amiany nikow - ale to tylko moja sugesta w związku z naglym twoim uaktywnieniem, pietnowaniem mnie i brakem odpwiedzi glownych adwersarzy tematu)
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x