grupa robocza- jakie dokumenty ?

Wybrane tematy:
studia praca socjalna ustawa o przeciwdziałaniu przemocy wniosek do ZK Co powinna zrobić szkoła??? Procedura niebieskiej karty - prawa i obowiązki Ankieta Asystent Rodziny
~Julia

Re: grupa robocza- jakie dokumenty ?

Post autor: ~Julia »

Wnioskiem jest NK druk A; u nas do NK jest decyzja o powołaniu grupy wydawana przez Przewodniczącego, a potem reszta dokumentów - protokół z każdego spotkania grupy + plan pracy; notatki służbowe każdego z członków grupy, itp.
~Kamila

Post autor: ~Kamila »

Jestem po kontorli przemocy i wniosek o zwołanie grupy roboczej musi być.
~in

Post autor: ~in »

jak on ma wygladac,napisz w kilku słowach,
~Mery

Post autor: ~Mery »

WNIOSEK O ZWOŁANIE POSIEDZENIA GRUPY ROBOCZEJ

Proszę o zwołanie posiedzenia grupy roboczej w składzie (podać specjalistów, którzy powinni znaleźć się w składzie grupy):
1. ………………………………………………………………………………
2. ………………………………………………………………………………
3. ………………………………………………………………………………
4. ………………………………………………………………………………
5. ………………………………………………………………………………
6. ………………………………………………………………………………
Imię i nazwisko osoby zgłaszającej:
………………………………………………………………………………
Nazwa instytucji i stanowisko, na jakim jest zatrudniona osoba zgłaszająca problem:
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Dane osoby, której dotyczy problem:
……………………………………………………………………………………………………………………
1. Skład osobowy rodziny (podać imiona i nazwiska):
a) matka – …………………………………………………………………………………………
b) ojciec – ………………………………………………………………………………………….
c) dzieci (dodatkowo podać wiek) – …………………………………………………………….
……………………………………………………………………………………………………
……………………………………………………………………………………………………
d) inni – …………………………………………………………………………………………….
2. Adres i numer telefonu:
……………………………………………………………………………………………………………..
Krótki opis zgłaszanego problemu:
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
W spotkaniu weźmie udział/nie weźmie udziału (niepotrzebne skreślić) przedstawiciel rodziny, w której wystąpił problem.

…………………………………
(podpis osoby zgłaszającej)

~Mery

Post autor: ~Mery »

WNIOSEK O ZWOŁANIE POSIEDZENIA GRUPY ROBOCZEJ

Proszę o zwołanie posiedzenia grupy roboczej w składzie (podać specjalistów, którzy powinni znaleźć się w składzie grupy):
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Imię i nazwisko osoby zgłaszającej:

Nazwa instytucji i stanowisko, na jakim jest zatrudniona osoba zgłaszająca problem:

Dane osoby, której dotyczy problem:

1. Skład osobowy rodziny (podać imiona i nazwiska):
a) matka –

b) ojciec –

c) dzieci (dodatkowo podać wiek) –

d) inni –

2. Adres i numer telefonu:

Krótki opis zgłaszanego problemu:

W spotkaniu weźmie udział/nie weźmie udziału (niepotrzebne skreślić) przedstawiciel rodziny, w której wystąpił problem.

(podpis osoby zgłaszającej)

~ulka

Post autor: ~ulka »

a ja mam pytanie dla mnie ważne!!!!
Powiedzcie jak to u was wygląda bo u nas zwołujemy grupę roboczą na podstawie wpływu niebieskiej karty ale również (i o ten pkt mi chodzi ) na podstawie wniosku np. pracownika socjalnego?u was tez tak to funkcjonuje. ktoś się do mnie ostatnio przyczepił, że na jakiej podstawie zwołujemy grupę jak nie mam niebieskiej karty założonej w rodzinie. zaznaczam iż w regulaminie działania mamy wpisane , że grupę roboczą zwołujemy na podstawie wniosku lub wpłynięcia niebieskiej karty.
ODPOWIEDZ