gwrancja na sprzęt - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]

Napisano: 30 gru 2015, 11:50

Hej! wysyłaliście już prośbę o gwarancję na sprzęt? bo wysłałam i niestety na razie żadnej odpowiedzi... a co z drukarką? weszłam na stronę podaną na opakowaniu z drukarki, ale tam wymagają wpisania nazwy sklepu i nie bardzo wiem co tam podać. Może ktoś napisać jak sobie z tym poradził?
ops17

Napisano: 30 gru 2015, 12:00

Hej, ja na samym początku wysłałam meila do firmy u której był zakup tych sprzętów i już dawno, praktycznie od razu dostałam odpowiedz od tej firmy. Wysłali mi plik pdf w którym jest mowa o tym że udziela się gwarancji na komputer - okres 60 miesięcy, urządzenie - 60 miesięcy i ups 36 miesiecy.
pomocy22

Napisano: 30 gru 2015, 12:17

dziękuję za odpowiedź:) panowie, którzy przywieźli sprzęt poradzili mi, żeby maila z prośbą o gwarancję wysłać po otrzymaniu umowy zwrotnej... dlatego wysłałam go dopiero teraz. Rozumiem, ze skoro wysłałam maila z prośbą o gwarancję na adres jaki mi podali przy dostawie sprzętu to teraz czekam na odpowiedź, a na stronie Samsunga żeby zdobyć gwarancję na drukarkę już się nie muszę rejestrować?
ops17

Napisano: 30 gru 2015, 12:24

Nie już nic nie trzeba robić, mi na taki temat nic nie wiadomo by jeszcze coś wysyłać gdzieś. Ja dostałam skan z karta gwarancyjną w której jest okres gwarancyjny na każdy sprzęt i na tym koniec.
pomocy22

Napisano: 30 gru 2015, 12:33

Dziękuję Ci bardzo za pomoc!:)
ops17

Napisano: 30 gru 2015, 15:16

Właśnie otrzymałam umowę. Na jaki adres mailowy należy wysłać prośbę o gwarancję sprzętu?
Aga12

Napisano: 04 sty 2016, 10:20

ops17 pisze:Hej! wysyłaliście już prośbę o gwarancję na sprzęt? bo wysłałam i niestety na razie żadnej odpowiedzi... a co z drukarką? weszłam na stronę podaną na opakowaniu z drukarki, ale tam wymagają wpisania nazwy sklepu i nie bardzo wiem co tam podać. Może ktoś napisać jak sobie z tym poradził?
ja też nie dostałam żadnej informacji zwrotnej....
ttttaaaaaa

Napisano: 04 sty 2016, 10:34

Ja wysyłałam na ten:

[email protected]
pomocy22

Napisano: 04 sty 2016, 10:46

pomocy22 pisze:Ja wysyłałam na ten:

[email protected]

też wysłałam na ten mail....

ale teraz raz jeszcze spróbuję i wyślę, może tamten mail trafił do spamu... :P
ttttaaaaaa

Napisano: 04 sty 2016, 10:47

ttttaaaaaa pisze:
pomocy22 pisze:Ja wysyłałam na ten:

[email protected]

też wysłałam na ten mail....

ale teraz raz jeszcze spróbuję i wyślę, może tamten mail trafił do spamu... :P

dokładnie mam maila, wysłanego 09-09-2015r...
ttttaaaaaa

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x