Ha,ha, ha, ha ha ...........
Re: Ha,ha, ha, ha ha ...........
olo
Myślisz, że Jaro byłby prezydentem wszystkich Polaków lepiej niż obecny Prezydent? Nie rozśmieszaj mnie. Po stokroć wolę tego. I nie zmieniają tego faktu nawet jego niedoskonałości. I tak jest łagodny dla szczekaczy. Tamci nie mieliby tych skrupułów, nie szczędziliby jadu.
Myślisz, że Jaro byłby prezydentem wszystkich Polaków lepiej niż obecny Prezydent? Nie rozśmieszaj mnie. Po stokroć wolę tego. I nie zmieniają tego faktu nawet jego niedoskonałości. I tak jest łagodny dla szczekaczy. Tamci nie mieliby tych skrupułów, nie szczędziliby jadu.
Świetnie kombinujecie. To nic, że moja żona jest brzydka, stara, ma krzywe nogi i zdardza mnie średnio raz w tygodniu bo gdybym ożenił się z inną to na pewno byloby tylko gorzej.
No cóż, jesli wam to pomaga pogodzić się z waszym parszywym losem i tym, że zosatliście wydymani przez propagandzistów PO. Zawsze to coś.
No cóż, jesli wam to pomaga pogodzić się z waszym parszywym losem i tym, że zosatliście wydymani przez propagandzistów PO. Zawsze to coś.
jak masz taką starą żonę, brzydką z krzywymi nogami i w dodatku zdradzającą - to po katolicku - kopniesz ją w d.. i wyrzucasz za próg? Nie próbujesz jej zmienić i pomóc, by stała się lepsza?
Ja nie tylko myślę ale mam pewność, że Jarosław Kaczyński jest po prostu dużo inteligentniejszy a do tego jest patriotą.
A propos patriotyzmu. Widziałem zajawkę programu Must be muscic i słyszałem, jak Zapędowska obsztorcowuje siedemnastolatka, że śmiał zaśpiewać piosenkę patriotyczną. Trudno o bardziej wymowny przykład o co chodzi temu środowisku. Ale Prusakom i Moskaolm nie udało się wynarodowić Polaków, tym bardziej nie uda się różowym.
A propos patriotyzmu. Widziałem zajawkę programu Must be muscic i słyszałem, jak Zapędowska obsztorcowuje siedemnastolatka, że śmiał zaśpiewać piosenkę patriotyczną. Trudno o bardziej wymowny przykład o co chodzi temu środowisku. Ale Prusakom i Moskaolm nie udało się wynarodowić Polaków, tym bardziej nie uda się różowym.
Ty nie potrafisz inaczej niż manipulować czy naprawdę jesteś kompletnym ma.tołem?
jest inteligentniejszy po to, by tę inteligencję wykorzystywać do niszczenia swoich wyimaginowanych wrogów - to niech ich niszczy na własny rachunek, a nie wciąga do tego piekła bogu ducha winnych ludzi
Nie tylko on jeden jest patriotą. Patriotyzm ma wiele obliczy.
Nie tylko on jeden jest patriotą. Patriotyzm ma wiele obliczy.
Niestety są ludzie na tym świecie, którzy niepozwalają sobie wybaczyć po katolicku. Bo jak wiesz, a jesli nie wiesz bo skąd miałbyś wiedzieć, do przebaczenia potrzebny jest rachunek sumienia, żal za grzechy, szczera spowiedź i zadośćuczynienie. Dla ludzi złej woli nie może być wybaczenia bez wypełnienia tych warunków.
Nawet najlepszy katolik jest w tym przypadku bezradny.
Nawet najlepszy katolik jest w tym przypadku bezradny.
Nie, patriotyzm ma tylko jedno oblicze, podobnie jak jest tylko jedna prawda. To oszuści, cwamiacy i ludzie złej podważają istnienie jedności tylko po to by łatwiej zwieść i oszukać naiwnych.
jako ten katolik, powinien też wiedzieć o miłosierdziu wobec każdego, nie tylko wobec przyjaciół i klakierów
Nawet złoczyńca obok Jezusa na krzyżu dostąpił zbawienia, a Ty już wrzucasz ludzi złej woli do swojego worka. Nie spiesz się tak, nie ty o tym decydujesz.
Nawet złoczyńca obok Jezusa na krzyżu dostąpił zbawienia, a Ty już wrzucasz ludzi złej woli do swojego worka. Nie spiesz się tak, nie ty o tym decydujesz.
Nawet złoczyńca żałował za swoje grzechy i porosił o ich wybaczenie.
Po za tym opcja ze złoczńcą jest dość ryzykowna. Możesz nie zdążyć.
Ja każdemu wybaczam, kto się poprawia. Również Komorowski ma tę szansę.
Po za tym opcja ze złoczńcą jest dość ryzykowna. Możesz nie zdążyć.
Ja każdemu wybaczam, kto się poprawia. Również Komorowski ma tę szansę.
Oprócz Ha,ha, ha, ha ha ........... - HYdE PaRK przeczytaj również:
zrozpaczona matka błaga o pomoc
i kto tu wymaga resocjalizacji?
Strach się bać
Związki zawodowe wszystkich pracowników pomocy społecznej.
kapitalne pytanie i niezła zabawa
jakoś nigdy nie wierzyłem temu rządowi
SZOK
Gdzie moge zlozyc skarge na Opieke Spoleczna a doklanie\"OPIEKUNKE\"
nawet nie musicie komentować
to przecież elektorat platformy, to co się dziwić
wozek inwalidzki
Pomocy!!!
jak się ustawić cześć I
proszę o pomoc
Szczególnie polecam fragment Żelichowskiego
To już koniec PO