Harmonogram składka zdrowotna - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 26 lut 2025, 10:33

Witam,

Przyznałam zasiłek stały wraz ze składką zdrowotną. Lista wypłat została już wygenerowana i zatwierdzona dla zasiłku stałego. Natomiast przy generowaniu listy na składki zdrowotne okazało się, że nie utworzyłam harmonogramu dla składki zdrowotnej. Czy istnieje możliwość utworzenia harmonogramu dla składki zdrowotnej po zatwierdzeniu listy wypłat, bez konieczności ponownego odtwierdzania listy i decyzji?
Nowaaa
Referent
Od: 13 mar 2020, 15:08
Zajmuję się: świadczeniami rodzinnymi

Napisano: 26 lut 2025, 10:49

1. Jeśli nie dodałaś tej składki w decyzji to tak: na liście wszystkich decyzji odnajdujesz tą problemową. Następnie z górnego menu Czynności wybierasz Dodaj składkę FUZ do zasiłku stałego.
2. Jeśli jednak składka jest dodana do decyzji, ale nie ma utworzonego harmonogramu, a do świadczeń z zatwierdzonej listy masz już wydane inne decyzje zmieniające, to nie zostaje inne rozwiązanie jak wydanie kolejnej decyzji- ZMIANA w części (lub w całości) i prawidłowe utworzenie harmonogramu.
3. Jeśli u Ciebie wystarczy tylko cofnąć zatwierdzenie listy wypłat zasiłku stałego i cofnięcie zatwierdzenia decyzji- to skorzystaj z tej opcji.

Ja niestety musiałem skorzystać z opcji 2.
Solitudo cordis,
Solitudo animae
Ojciec76
Administrator
Od: 09 gru 2010, 9:31
Zajmuję się: PS i reszta w zależności od problemu

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x