Hojne ministerstwo
- ludek
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Hojne ministerstwo
Słyszeliśta ludziska? Ministerstwo komputrami sypneło 

"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
Kodeks Hammurabiego
Re: Hojne ministerstwo
a propo kasy.... powiedzcie mi moi drodzy, dostaliście jakiś dodatek z tyt. prowadzenia KDR???? chociaż kilka gr???
u nas oczywiście nieeeee. Wrzucili KDR do świadczeń rodzinnych i już. Żadna kasa za tym nie poszła-jakby standard nie
u nas oczywiście nieeeee. Wrzucili KDR do świadczeń rodzinnych i już. Żadna kasa za tym nie poszła-jakby standard nie

-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ale że jak rozdaje? Nie jestem w temacie?
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
A kiedy to ma nastapić i gdzie można o tym przeczytać bo u nas w Cas nie ma o tym informacji??
z tego co się orientuje to do gmin poszły pisma już w marcu czy kwietniu, że w II połowie 2015r. będą przekazywane do gmin po 1 komputerze, urządzeniu wielofunkcyjnym i zasilaczu awaryjnym, bo do 30 listopada będzie wdrożony jakiś system teleinformatyczny. O sposobie odbioru sprzętu będzie osobne pismo. Tylko obawiam się, że urząd tego sprzętu może nie przekazać do OPS, zaś robotę tak.
W tej informacji w CAS-ie kogo wpisujecie do umowy użyczenia? urząd czy ośrodek?
Ja bym się zbytnio nie cieszyła z tego wynika, że dostaniemy sprzęty i sami będziemy produkowali te karty.... tak jak jest to w przypadku kdr lokalnych
Oprócz Hojne ministerstwo - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
Student - do kiedy przyznajecie
KDR DLA ROZWODNIKA
DO KIEDY PRZYZNAĆ???
Oświadczenie
rodzina łączona
Przedłużenie karty
Bardzo ważne pytanie
HASŁO!!!
Pyanie
Umowa
Dziecko w internacie w innej gminie