Na panią trzeba sobie zasłużyć aniołku (z piekła rodem), a nie wykluczać społecznie i ślizgać się po plecach innych - jak widać nie tylko ja się na tobie poznałam - to a propos tych obłudnych wywodów, którymi mnie karmiłaś udając kogoś kim chciałabyś być.
Rozważ to w nowym roku, bo krzywdą ludzką daleko nie zajedziesz.
stwierdziłam fakt i nie zamierzam bawić się w teatr kosztem wiary, a tym bardziej
grać fałszywą nutę dając się manipulować,
nie jesteśmy jednym ciałem aby dawać się przestawiać jak przedmiot z półki na półkę,
co innego grać w orkiestrze gdzie każdy daje z siebie wszystko i zna swoje miejsce, a co innego być przesuwanym jak mebel i usuwanym przez manipulantów, którzy oczekują doskonałosci od innych, a sobie popuszczając cugle w zależności od dnia i nastroju - to do dzibar dawno już dotarło, ale cobym nie zrobiła to zawsze można dać się bardziej upokorzyć ( być pkorniejszą jak to nazywają inni:) ku uciesze gawiedzi:)
Pani dzibar
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, przede wszystkim zdrowia i optymizmu.Ja sądzę,że Pani mnie z kimś pomyliła, rzucając takie pomówienia, nie mniej urazy nie mam.
Pozdrawiam
aniołku z nikim ciebie nie pomyliłam, przedstawiam tylko fakty, które są do sprawdzenia; HP to dział w którym do niedawna można było pisać co się chciało, i czym się choiało, nikt tu sobie nie paniował i nie panował, chociaż niejednokrotnie znaliśmy się z rożnych wspolnie organizowanych inicjatyw;
nikt się nie wywyższał ani nikogo nie poniżano pomimo ostrych nieraz starć slownych- zarzucaleś mi aniołku nie tak dawno, że zawłaszczam przestrzeń po czym sama narzucasz innym jakieś nowe prawa po tym jak w sposób niegodny doprowadzilaś do wykluczenia mnie z forum
daruj sobie swój ton i maniery, a jak cię pomawiam to pozwij mnie do sądu bo nie zamierzam dyskutować na twoim poziomie, ani z tobą w ogóle
każdy kontakt z tobą urąga mojej godności, jest obłudny i niespójny i zważ na to że ja nie oceniam tutj osobę tylko narzucony mi przez ciebie sposob komunikacji ( mało istoty sprawy i merytoryki, a ciągłe wywyższanie się)
masz problem z ego to poszukaj sobie terapeuty, czujesz si niedoceniona to szukaj bratniej duszy, ale nie kosztem innych
I naucz się odróżniać fakty od opinii;
prawda nieraz jest okrutna, ale jak się weszło między wrony to trzeba przyjąć do wiadomości, że na ops.pl wszyscy są równi i tu nie ma równych i równiejszych i po to są loginy aby z nich korzystać, a nie wykorzystywać obrażając uczucia innych
Moja droga Zdzislawo,nie naskakuj na aniolka bo tu pisze ktos-kto cie baardzo dobrze i osobiscie zna.Samotne swieta i sylwester moga kazdego zdolowac i nie ma co sie na innych wyrzywac(szczegolnie ze tak nieliczni sa ci od ktorych zyczenia wogole dotajesz----).Szczesliwego...
Jeżeli ktoś nie ma nic innego w życiu do roboty jak tylko inwigilowanie i plotkowanie na temat innych osób to tylko świadczy o jego poziomie.
Ja nie wchodzę w to kto z kim mieszka czy spędza czas, bo szkoda mi na to życia i czasu który przeznaczam aby, aby sama żyć szczęsliwie i dawać szczęscie innych ( dlatego wybrałam taki a nie inny zawód)
Tak więc nie mierz mnie swoją miarąm bo jeżeli nie nadażasz za moim tokiem myślenia to nie dowód, że masz prawo do zachowań, ktore naruszają moje prawa( a w tym przypadku ochronę danych osobowych)
W internecie prawo również obowiązuje, a jeżeli mowa o znajomości rzeczy to wiesz zbyt mało aby wypowiadać się w kwestii.
Raczej przemawia tu zazdrość, że mogę sobie pozwolić na życie takie jak chcę - nie będąc od nikogo uzależniona
..........I jeszcze jedno:) ktoś kto mnie dobrze zna nie wypisywałby takich bzdur,
życzę oświecenia w Nowym Roku i wiary - nie lękaj się dziecko Boże tylko czyń dobro - to moje życzenia Noworoczne :)