idę się rzucić pod pociąg - Świadczenia rodzinne

Strona 3 z 3    [ Posty: 30 ]

Napisano: 10 sie 2015, 10:05

kawa i ciasto pisze:ewalu u mnie też wyskakiwały osoby na listach zus, ale udało się to poprawić. Nie pamiętam już jak, polukam w szablonie i dam Ci znać, jak zaskoczę.
dzięki :D
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 10 sie 2015, 13:09

Dodaj nowy szablon kopiując istniejący, i zamiast kolumny Odbiorca+Adres dodaj kolumnę Podmiot+Adres.
Nazwij to np. Lista ZUS i przy drukowaniu wybieraj ten szablon.
Pawełek

Napisano: 10 sie 2015, 13:13

Pawełek, ja mam kolumnę "nazwisko" zaznaczone rosnąco i też wychodzi, tylko bez adresu.
kawa i ciasto

Napisano: 10 sie 2015, 13:15

zaraz będę kombinować
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 10 sie 2015, 13:40

WSZYSTKO JEST !!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D w wydrukach list wypłat oczywiście ... pomroczności starczej dostałam chyba wcześniej ;) :mrgreen: :oops: :twisted: :P :D
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 10 sie 2015, 14:35

ewalu pisze:WSZYSTKO JEST !!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D w wydrukach list wypłat oczywiście ... pomroczności starczej dostałam chyba wcześniej ;) :mrgreen: :oops: :twisted: :P :D
No widzisz jaki ten nowy system jest super, tylko trzeba się przyzwyczaić ;)
Pawełek

Napisano: 10 sie 2015, 14:37

Nie jest super!
kawa i ciasto

Napisano: 10 sie 2015, 14:38

Pawełek pisze:
ewalu pisze:WSZYSTKO JEST !!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D w wydrukach list wypłat oczywiście ... pomroczności starczej dostałam chyba wcześniej ;) :mrgreen: :oops: :twisted: :P :D
No widzisz jaki ten nowy system jest super, tylko trzeba się przyzwyczaić ;)
spoko, spoko ... do super to mu jeszcze baaaardzo dużo brakuje :mrgreen:
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 17 sie 2015, 8:43

Ja jestem w szoku co do dłużników - nie ma nic w wydrukach indywidualnych !!!!
Poza tym nie wiem co zrobić bo wprowadzałam zwrot dłużnika i pobrało mi 2 razy na należność główną ( po prostu podwójnie ) !!! chciałam to cholerstwo usunąć - niestety nieaktywna jest pozycja USUŃ . Przecież można było usuwać zwroty jak coś nie tak było wprowadzone !
Błagam jeśli ktoś miał podobną sytuację to proszę o pomoc !!! Zwariuję chyba !!!
aple

Napisano: 17 sie 2015, 10:25

ja ma podobnie i też jestem królikiem doświadczalnym
pisałam do sygnity i gwarantowali że do połowy września naniosą wszystkie poprawki i będzie ok
natomiast tragedia przy
pomału chodzi
wydruki zaświadczeń na piechotę szybciej
wprowadzanie wniosku i jak pomyłka trudno usunąć
szablony od nowa ustawiam wszystkie
będę robić listy wypłat - nie wiem co mnie czeka??
ale jak go opanujemy myślę, że nie będzie źle :lol: :lol:
dsr

Strona 3 z 3    [ Posty: 30 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x