II rata - wcześniejsza wypłata

Wybrane tematy:
Wzory informacji, decyzji Webinar - dodatek osłonowy. B. Mazurkiewicz 08/02/2022 Informator dla samorządów Ministerstwo Klimatu i Środowiska - Dodatek osłonowy. Pytania i odpowiedzi dopłaty unijne ARiMR jak pozyskać dane WZÓR PISMA DO ZUSU O WYSOKOŚĆ SKŁADEK ZDROWOTNYCH ZA 2020R.
JoannaS
Stażysta
Zajmuję się: FA, CP, DG, SW,
Kontakt:

II rata - wcześniejsza wypłata

Post autor: JoannaS »

Czy istnieje możliwość wypłacenia wcześniej np. w kwietniu II raty dodatku osłonowego mimo iż w decyzji jest ustalony termin na listopad?
jak to zrobić technicznie żeby nie modyfikować ręcznie ponad 700 decyzji?
Awatar użytkownika
Ewela77
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: II rata - wcześniejsza wypłata

Post autor: Ewela77 »

myślę, że przy robieniu listy wypłat należy zaznaczyć za okres do listopada 2022 i wtedy te osoby powinny znaleźć na liście :)
Po prostu nie lubię być sztucznie miła ..
Kowalik15
Referent
Zajmuję się: KADRY/ŚR/FA/AOON
Kontakt:

Post autor: Kowalik15 »

My będziemy wypłacać w kwietniu, w programie w harmonogramie wypłat (INDRA) zmienimy sobie po prostu datę na kwietniową, niestety ręcznie. Tylko my w informacji nie podawaliśmy konkretnej daty drugiej wypłaty tylko, że będzie wypłacona w terminie do dnia 2 grudnia 2022 r.
JoannaS
Stażysta
Kontakt:

Ewela77 pisze: 31 mar 2022, 9:44 myślę, że przy robieniu listy wypłat należy zaznaczyć za okres do listopada 2022 i wtedy te osoby powinny znaleźć na liście :)
No niestety jeżeli generuje listę za okres listopad 2022 i ustalam datę wypłaty na kwiecień 2022 to niestety ale nie da się tego zrobić. (Sygnity)
Magda k
Starszy referent
Zajmuję się: Śr
Sw
Kontakt:

Post autor: Magda k »

Mam sygnity i tworzy listy ale niestety data wypłaty listopad mam nadzieję że można to ,poprawić jakoś, nie ręcznie każdą :(
Może ktoś coś wie na ten temat
JoannaS
Stażysta
Kontakt:

Kowalik15 pisze: 31 mar 2022, 9:44 My będziemy wypłacać w kwietniu, w programie w harmonogramie wypłat (INDRA) zmienimy sobie po prostu datę na kwietniową, niestety ręcznie. Tylko my w informacji nie podawaliśmy konkretnej daty drugiej wypłaty tylko, że będzie wypłacona w terminie do dnia 2 grudnia 2022 r.
Jeżeli chodzi o informacje to nie ma problemu bo nie mieliśmy ujętej planowanej daty wypLaty II raty.
Chodzi mi o techniczny sposób modyfikacji żeby właśnie nie robić ręcznie każdej z prawie 700 decyzji
Awatar użytkownika
Tom.
Administrator
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
Kontakt:

Post autor: Tom. »

w Sygnity jest automatyczne narzędzie do zmiany daty wypłaty
JoannaS
Stażysta
Kontakt:

czy można prosić o jakąś ścieżkę w jaki sposób to zrobić?
Awatar użytkownika
Tom.
Administrator
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
Kontakt:

Post autor: Tom. »

administracja-pakiet narzedziowy-dokumenty-decyzje-zmiana daty planowanej wypłaty
JoannaS
Stażysta
Kontakt:

Tom. pisze: 31 mar 2022, 10:49 administracja-pakiet narzedziowy-dokumenty-decyzje-zmiana daty planowanej wypłaty
No i da się!!! Super dziękuję bardzo. Mieszkańcy mojej gminy dziękują za szybka wypłatę II raty :) :D :) :D :)
ODPOWIEDZ