Ile zarabiacie i jakie macie stanowiska?
-
- Praktykant
- Zajmuję się: ŚR, ŚW.
- Kontakt:
Re: Ile zarabiacie i jakie macie stanowiska?
Iks bardzo trafna wypowiedź w większości Ośrodków tak faktycznie jest a jak się chce zakupić jakieś materiały biurowe to się słyszy odpowiedź "przecież Wy nie macie pieniędzy" śmieszne ale prawdziwe
-
- VIP
- Zajmuję się: Św/Fa/ŚR
- Kontakt:
paranoja i tyle
a tylko się słyszy że pracownicy socjalni nie są doceniani ....
jak świadczenia są ops-ach to jest porażka ...
a tylko się słyszy że pracownicy socjalni nie są doceniani ....
jak świadczenia są ops-ach to jest porażka ...
-
- Praktykant
- Zajmuję się: PS/ŚW/FA
- Kontakt:
Proszę nie narzekać , w Biedronce , Rossmanie , pracują w soboty i niedziele , my natomiast mamy wolne , mamy 13-tki , premie , 10 dni więcej urlopu, praca jednozmianowa , wysługę lat , itp, itd
-
- Praktykant
- Kontakt:
Dodatek 250zł za pracę w terenie , dodatek z funduszu socjalnego do wakacji , bony na święta
- Iks
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Kto ma 10 dni urlopu więcej? Przecież 500+ i rodzinne robią urzędnicy a nie pracownicy socjalni. 

Walka z wiatrakami since 1998.
-
- VIP
- Zajmuję się: Św/Fa/ŚR
- Kontakt:
a Ty pracujesz za 1535 zł ? miesięcznie ? że tak zapytamyossarian pisze:Proszę nie narzekać , w Biedronce , Rossmanie , pracują w soboty i niedziele , my natomiast mamy wolne , mamy 13-tki , premie , 10 dni więcej urlopu, praca jednozmianowa , wysługę lat , itp, itd
ja nie narzekam doceniam to wszystko o czym piszesz ( dlatego jeszcze tu pracuje )
wskazałam tylko, że nie równo są traktowani pracownicy ŚR Fa i 500 plus i do tego mówi się tylko że pracownicy socjalni są nie doceniani a nasze środowisko z przykładem 1535 jest doceniane ?
jedni zarabiają po 1535 a inni za 2500 netto
-
- Praktykant
- Kontakt:
W 2016 roku przyjęto do pracy b.duzo nowych pracowników aby wyliczali 500+ , dlatego niewiele zarabiają ale ja podaję przykład pracownika socjalnego ze stażem , na to wszystko pracuje się latami .Nie ma tak że od razu dużo się zarabia.
- heiland
- Administrator
- Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
- Kontakt:
______________________yossarian pisze:Proszę nie narzekać , w Biedronce , Rossmanie , pracują w soboty i niedziele , my natomiast mamy wolne , mamy 13-tki , premie , 10 dni więcej urlopu, praca jednozmianowa , wysługę lat , itp, itd
- nie mam, nie jestem pracownikiem socjalnym więc jestem premii niegodzien w moim ośrodku.premie
- także nie mamy takiego przywileju! Skąd w ogóle taki pomysł?10 dni więcej urlopu

Protip dla tych wszystkich którzy pracują za płacę minimalną: weźcie się za siebie i znajdzie jakąś alternatywę a wtedy pójdzie do szefostwa z informacją, że dziękujecie za współpracę jeżeli nie dostaniecie podwyżki. W moim przypadku pomogło choć efekt nie był taki jak zakładałem ale zawsze te kilkaset zł to coś.
-
- Praktykant
- Kontakt:
Zgodnie z art. 121 ust. 3 ustawy z 12 marca 2004 r. o pomocy społecznej (tekst jedn. DzU z 2013 r., poz. 182 ze zm.) pracownikowi socjalnemu, który przepracował nieprzerwanie ?i faktycznie co najmniej pięć lat, raz na dwa lata należy się dodatkowy urlop wypoczynkowy. Będzie to dziesięć dni roboczych. O taką ekstrapulę występuje sam zainteresowany we wniosku do pracodawcy.
Jeżeli tego nie macie to nie jesteście pracownikami socjalnymi tylko zwykłymi urzędnikami i dlatego mało zarabiacie
Jeżeli tego nie macie to nie jesteście pracownikami socjalnymi tylko zwykłymi urzędnikami i dlatego mało zarabiacie
- kiki88
- Podinspektor
- Zajmuję się: SR/ŚW
- Kontakt:
moze i jesteśmy "zwykłymi urzędnikami" ale o ile dobrze wiem urzędnik stoi wyżej w hierarchii niz pracownik socjalny 

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia..."
Oprócz Ile zarabiacie i jakie macie stanowiska? - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
► Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego
czy sygnity dobrze nalicza odsetki
szo wnuczka na babcie miejsce zamieszkania inne
decyzja rops w związku z orzeczeniem Trybunału Sprawiedliwoś
fundusz socjalny jako dochód uzyskany
Córka powraca do składu rodziny
zwrot zasiłku pielegnacyjnego
czy uchylenie rodzicielskiego od listopada za granicą
wniosek o św. rodziciel. złożony 15.11.2017 kiedy wypłata
Tom proszę o podpowiedz bardzo pilne
wielodzietność-małżonkowie mają 3 dzieci
dojazdy szkoła dla dorosłych
czy się nalezy za listopad swiadczenie?
za jaki miesiąc uzysk bardzo proszę o podpowiedź
Dotacja na podjęcie działaln. gosp. bierzemy czy nie?
wysokość świadczenia pielęgnacyjnego 2018