Informacja do tytułów wykonawczych
Informacja do tytułów wykonawczych
Witam. Jestem na zastępstwie za koleżankę I MAM PYTANIE. Do tytułów wykonawczych trzeba pisać informację. Czego ona ma dokładnie dotyczyć ? A może ktoś ma taką informację i udostępnił by. Będę wdzięczna.
Re: Informacja do tytułów wykonawczych
BURMISTRZ GMINY
Miejscowość , dnia 17.04.2015r.
Naczelnik Urzędu Skarbowego
INFORMACJA
Ośrodek Pomocy Społecznej w ….........przesyła tytuły wykonawcze dla Pana …................. (PESEL …............) zam. ….................................................
W załączeniu przekazujemy tytuł wykonawczy nr: ….................................
Urząd Skarbowy w …....................... jest organem egzekucyjnym właściwym ze względu na miejsce zamieszkania dla w/w dłużnika alimentacyjnego. Jednocześnie informujemy, iż tut. Organowi nie są znane składniki majątkowe zobowiązanego.
Otrzymują:
1. adresat,
2. a/a
Sprawę prowadzi:
Miejscowość , dnia 17.04.2015r.
Naczelnik Urzędu Skarbowego
INFORMACJA
Ośrodek Pomocy Społecznej w ….........przesyła tytuły wykonawcze dla Pana …................. (PESEL …............) zam. ….................................................
W załączeniu przekazujemy tytuł wykonawczy nr: ….................................
Urząd Skarbowy w …....................... jest organem egzekucyjnym właściwym ze względu na miejsce zamieszkania dla w/w dłużnika alimentacyjnego. Jednocześnie informujemy, iż tut. Organowi nie są znane składniki majątkowe zobowiązanego.
Otrzymują:
1. adresat,
2. a/a
Sprawę prowadzi:
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Informacja do tytułów wykonawczych
prawidłowo powinno być że na terenie RP, Unii i krajów trzecich
Oprócz Informacja do tytułów wykonawczych - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
wierzycielka
sprawozdanie pomocy
dłużnki nie jest ojciem dziecka na które były płacone alimen
SYGNITY DWÓCH DŁUŻNIKÓW
sprawozdanie FA część F
kurator ds doręczeń
???
od 1 lipca BIG
ODSETKI OD NIENALEŻNIE POBRANYCH - ZAOKRĄGLACIE?
diety z delagacji słuzbowje - utrata/uzysk?
Do obu prokuratur?
PRZEDSTAWICIEL DLA OSOBY NIEZNANEJ Z MIEJSCA POBYTU
FA dla uczni ZSZ
dłużnik nieobecny
jak jest u Was z rozliczniem wpłat ??
CO DALEJ MAM ZROBIĆ