informacja o nieruchomości dłuznika_RR, Elmer, stali bywalcy :) - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 2 z 4    [ Posty: 38 ]

Napisano: 13 lut 2014, 15:40

nazifeministka RR zapomina, że różne jest podejście komorników do tych spraw i z koniem się nie kopie. Ale w sumie to taka przypadłość nazifeministek, że lubią konie (nawet jak je kopią).
~Elmer

Napisano: 13 lut 2014, 15:41

Oj, ktoś \"wpuścił w maliny\" mizogina opowiadając że jest wierzycielem alimentacyjnym.
"Com napisał, napisałem."
J 19, 22
RR
Awatar użytkownika
VIP
Od: 23 lip 2007, 22:51
Zajmuję się:

Napisano: 13 lut 2014, 15:41

wierzyciel pewnie nie złoży bo to jest współwłasnośc.
znalazłam tu taki przyopadek ze poprzednik wysłał do komornika wn o wszczecie egz z nieruchomości, komornik ja zajał ale wierzycielka sie odwoływała bo to była wspólwłasność...

na tej iformacji która otrzymałam widze ze zostało to tez wysłane do wierzycielki...
~POLA

Napisano: 13 lut 2014, 15:42

oj, nazifeministka RR znowu ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
~Elmer

Napisano: 13 lut 2014, 15:43

Może-w kwestii opertau szacunkowego. Co do reszty jako,że nie jestem wierzycielem z wniosku którego komorniok prowadzi egzekucje to sobie wpinam w akta takie pisma. Zresztą po za wszytskimi prawnymi meandrami, to w 99.9% przypadków w owych nieruchomościach mieszka również wierzycielka, więc byłby to klasyczna krecia robota.
~BEHEMOT

Napisano: 13 lut 2014, 15:44

Oj, jak komornik bzdury plecie to ja tym bzdurom przyklaskiwać nie mam zamiaru. No ale to taka przypadłość mizoginów nie lubią koni ale bardzo lubią jak ich ktoś \"w konia robi\".
J 19, 22
RR
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 13 lut 2014, 15:45

\"oj, nazifeministka RR znowu ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem.\"

Oj, a mizogin znowu ma problem z myśleniem, nie widziałam twojej poprzedniej wypowiedzi.
J 19, 22
RR
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 13 lut 2014, 15:49

też czasami lubię posłuchać muzyki oj.
Ale jeszcze bardziej lubię jak mam później kasę z egzekucji nieruchomości. Których ty nie masz. No ale nazifeministki mają ideały, kasy nie potrzebują. Zresztą to może też kwestia kultury. Komornik ładnie pisze o przyszłej kasie a RR mu z tekstem, że się z koniem na łby zamienił....
Na marginesie jeszcze zaznaczę, że jak OPS nie wystąpi z wnioskiem o egzekucję, to w przypadku tej egzekucji nie będzie uczestniczył w podziale kasy z niej (komornik wzywa we do złożenia wniosku wszystkich wierzycieli - wierzycielkę z alimentów też). Potem sąd robi podział. Nie będzie twojego wniosku nazifeministko to kasy nie powąchasz. Wierzycielka dostanie i nic jej z tego tytułu nie zrobisz.

~Elmer

Napisano: 13 lut 2014, 15:59

Dajesz się \"robić w konia\" i na dodatek \"łżesz jak pies\" mizoginie, komornicy przesyłają mi informacje o obwieszczeniach o licytacji z nieruchomości a potem kasę na konto przekazują (jeśli uda się zlicytować oczywiście). Co prawda to nie częste zjawisko, ale żadem mnie jeszcze o wszczęcie egzekucji z nieruchomości nie pytał.

Możesz być dziś miłym mizoginem i wskazać podstawę prawną uzasadniającą wskazanie wójta/burmistrza/prezydenta jako wierzyciela?
J 19, 22
RR
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 13 lut 2014, 16:05

jak pytaja dzwoń i spytaj czy za darmo to masz czy płacisz coś jak nie to pisz o wszczecie ja tak robie
ania
~ania
VIP
Od: 18 maja 2011, 16:30
Zajmuję się:

Strona 2 z 4    [ Posty: 38 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x