ja juz nic nie wiem ... dac odmowe

Wybrane tematy:
Wzory informacji, decyzji Webinar - dodatek osłonowy. B. Mazurkiewicz 08/02/2022 Informator dla samorządów Ministerstwo Klimatu i Środowiska - Dodatek osłonowy. Pytania i odpowiedzi dopłaty unijne ARiMR jak pozyskać dane WZÓR PISMA DO ZUSU O WYSOKOŚĆ SKŁADEK ZDROWOTNYCH ZA 2020R.
ODPOWIEDZ
elinka85
Referent
Zajmuję się: ps

ja juz nic nie wiem ... dac odmowe

Post autor: elinka85 »

wniosek o dodatek węglowy. Pierwsza deklaracja w terminie do 11.08, w której jako źródło ciepła zainstalowane i eksploatowane z funkcją c.o podane było ogrzewanie elektryczne. Zgłoszona też jest koza z funkcją ogrzania wody. Po 11.08 dokonana zmiana i teraz koza jest c.o a elektryczne grzeje wodę. Odmowa ??? czy wywiad czy co bo juz nie wiem
kalina.malina
Starszy referent
Zajmuję się: wszystkim
Kontakt:

Re: ja juz nic nie wiem ... dac odmowe

Post autor: kalina.malina »

Raczej wygląda to na ewidentną pomyłkę z zaznaczeniem odwrotnie kwadracików a potem sprostowaniem?
elinka85
Referent

kalina.malina pisze: 09 lis 2022, 14:30 Raczej wygląda to na ewidentną pomyłkę z zaznaczeniem odwrotnie kwadracików a potem sprostowaniem?
dla mnie to bardziej ewidentne naciąganie :) bo jakoś o tej pomyłce pani przypomniała sobie dopiero 2 miesiące po złożeniu deklaracji. Poszła, poprawiła i złożyła wniosek o DW.
elinka85
Referent

ale z drugiej strony możemy chyba iść na wywiad i to ustalić tak??
Awatar użytkownika
Tom.
Administrator
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
Kontakt:

Post autor: Tom. »

koza do grzania wody to jest wtedy, gdy na kozie stawiasz gar z wodą :lol:
ODPOWIEDZ